Selam, yulaf yemi bu mudur?
Nasil kullanmaliyim muhabbet kusum için?
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20231120_121408.jpg
Nasil kullanmaliyim muhabbet kusum için?
Ekli dosyayı görüntüle IMG_20231120_121408.jpg
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Evet bu yulaf haftada iki üç defa verebilirsiniz tüy döneminde faydalı olur.
Evet bu yulaf haftada iki üç defa verebilirsiniz tüy döneminde faydalı olur.
Tamamdir tüy dönemi için aldim, ne kadar atayim?Evet bu yulaf haftada iki üç defa verebilirsiniz tüy döneminde faydalı olur.
Ayrı bir yemlikte verebilirsinizTamamdir tüy dönemi için aldim, ne kadar atayim?
Bir yemek kasigi mi ekliyim ne kadar ekleyeyim?Ayrı bir yemlikte verebilirsiniz
Hocam yulafi sudan geçirsem olur mu? Elime aldigimda elim un gibi tozlaniyo gibi.Yeme de ilave edebilirsiniz ben bir kilo yeme 100 gram ekliyordum ayrı vermek isterseniz haftada bir defa bir yemek kaşığı verilebilir
Yıkamayın hocam bozulur. Açık olarak aldıysanız beklemiş olabilir. Camdan balkondan savurma yaparak ( bir kaptan diğer kaba belli mesafeden dökün ) tozlarından ayrılmasını sağlayabilirsinizHocam yulafi sudan geçirsem olur mu? Elime aldigimda elim un gibi tozlaniyo gibi.
Aynen açik çuvalda satiliyodu. Dediginiz gibi yapicam hocam, sagolun.Yıkamayın hocam bozulur. Açık olarak aldıysanız beklemiş olabilir. Camdan balkondan savurma yaparak ( bir kaptan diğer kaba belli mesafeden dökün ) tozlarından ayrılmasını sağlayabilirsiniz
Hocam dediginizi yaptim 2 tane kirmizi böcek gibi bisey çikti büyük ihtimalle kirmizi bit idi.Yıkamayın hocam bozulur. Açık olarak aldıysanız beklemiş olabilir. Camdan balkondan savurma yaparak ( bir kaptan diğer kaba belli mesafeden dökün ) tozlarından ayrılmasını sağlayabilirsiniz
Görsel görebilir miyizHocam dediginizi yaptim 2 tane kirmizi böcek gibi bisey çikti büyük ihtimalle kirmizi bit idi.
Hocam iyice temizledim yulafi bi yikamadigim kalmisti. Sonunda iyice kontrol ettim temizlendi.Görsel görebilir miyiz
Güve olabilir mi? Sizin yerinizde Olsam hiç riske atmadan ürünü iade ederdim
Görsel görebilir miyiz
Güve olabilir mi? Sizin yerinizde Olsam hiç riske atmadan ürünü iade ederdim
Bu böceği tanıyorum pirinç ve buğdaylar da çıkıyor ilk aldığınızda da fark etmiştiniz zaten tozlu diye muhtemelen bu böcek yaptı siz bilirsiniz açıkçası ama yumurta bırakmış olabilirEkli dosyayı görüntüle 1472
Bu böcek gibiydi hatta aynisi.
Bu böceği tanıyorum pirinç ve buğdaylar da çıkıyor ilk aldığınızda da fark etmiştiniz zaten tozlu diye muhtemelen bu böcek yaptı siz bilirsiniz açıkçası ama yumurta bırakmış olabilir
Pirinç bitiEkli dosyayı görüntüle 1472
Bu böcek gibiydi hatta aynisi.
aynen hocam, 2 tane ciktiPirinç biti
O ürünü bir ağaç dibine koyun doğa nasiplensinaynen hocam, 2 tane cikti
yani kusuma vermeyeyim dimi?O ürünü bir ağaç dibine koyun doğa nasiplensin
Vermeyinyani kusuma vermeyeyim dimi?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.