Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yumurta Dolu Mu Boş Mu

mge

İspinoz Üye
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum benim 4 yaşında bir erkek kuşum var uzunca süredir kendisine eş aradık bulamadım ama bu kış nihayet 4 aylık bir dişi aldık kasım gibi ve şuan 8,9 aylık yuvalık var kalamar kemği kuru mama kaliteli yemler vitaminli suları mevcut dişimiz ilk defa yumurtladı

1.ci yumurta /30 Mart
2.ci yumurta/1 Nisan
3.cü yumurta/3 Nisan devamı gelir mi bilmiyorum :) Şuan bu şekilde

Ancak yumurtalar bana küçük gibi geldi yakınımızdaki petshopçuya sorduk kendisi gayet normal olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi ilk yumurtanın bugün 5.günü internette çok baktım ışık ile bakılıp damarlanma veya kırmızılaşma olması gerekiyormuş ben de nazikçe aldım baktım sabah pe göremedim boş olduğu anlamına mı gelir? dişi çoğunlukla yuvalıkta yumurtaların üstüne yatıyor diğer yumurtalara bakmadım ama canım sıkıldı sanırım boş yumurta ne yapalım bu durumda dolar mı? bizim de ilk deneyimimiz daha önce hiç böyle dönemleri kuşumla geçirmedik erkek kuşumun dişi ile ilk yumurtaları

Ekli dosyalar

• IMG_1196.jpg
    IMG_1196.jpg
    229.2 KB · Görüntüleme: 18

Ronay

Yönetici
Karanlık bir ortamda fener tutup fotolarını atın. Tabi 2-3 gün sonra yapın bunu bakalım beraber.