Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yumurta Sıkışması Mı Var

Emre

Mubiş Üye
Öncelikle merhabalar kuşum yaklaşık 7-10 gün önce çiftleşti ben sadecee 1 kere gördüm çiftleştiklerini ve 2 haftadır yuvaya girip çıkıyor yuvayı fena kemiriyor sanki ağaç kakan oldu tak tak diye vuruyor tadilat yapıyor gibi bu hala devam ediyor 2 gündürde yuvada yatıyor poposu şiş gibi kuyruk atması var daha öncede yumurtlayan kuşum şimdiye kadar yumurtlaması lazımdı diye tahmin ediyorum acaba yumurta sıkışması mı var video fotoğraf çektim ama ne kadar belli ama bilmiyorum yuvadan çıkmıyor beni görüncede hemen giriyor bu kadar oldu

Soru Yumurta Sıkışması Mı Var

Merhaba hocam gerekeni söylemiş yumurta kapıya dayanmış maşallah sürecin sağlıklı geçmesi dileğiyle
Bu süreçte yumurta maması kalamar kemiği ve gerekli takviyeleri ihmal etmeyiniz

İpek..s

Yönetici
Merhaba hocam gerekeni söylemiş yumurta kapıya dayanmış maşallah sürecin sağlıklı geçmesi dileğiyle
Bu süreçte yumurta maması kalamar kemiği ve gerekli takviyeleri ihmal etmeyiniz

Çözüm

Ronay

Yönetici
Güzel haber gözünüz aydın. Süreci paylaşın bizimle ama çok rahatsız etmeyin kuşları🙂