Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Yumurtalar Sürekli Boş Çıkıyor

Emre01

İspinoz Üye
öncelikle iyi günler:)
yumurtalar malesef sürekli boş çıkıyor 2 ay önce 4 adet yumurtladı hepsi boş çıktı sonrasında vitamin seti aldım 2 aydır veriyorum düzenli olarak E ve selen vermedim yalnız onu vermeyi unutmuşum yeni farkettim onu,4 gün önce tekrar kuluçkaya yattı şuan 2 yumurta var ikside boş bunun sebebi nedir kuşlarım sağlıklı herhangi bir sorunları yok sebzede veriyorum ara ara ama anlamıyorum neden böyle oluyor.
(NOT: yaklaşık 1 yıl önce yine 4 yumurta vermişti ve hepsi doluydu )

Taha

Yönetici
öncelikle iyi günler:)
yumurtalar malesef sürekli boş çıkıyor 2 ay önce 4 adet yumurtladı hepsi boş çıktı sonrasında vitamin seti aldım 2 aydır veriyorum düzenli olarak E ve selen vermedim yalnız onu vermeyi unutmuşum yeni farkettim onu,4 gün önce tekrar kuluçkaya yattı şuan 2 yumurta var ikside boş bunun sebebi nedir kuşlarım sağlıklı herhangi bir sorunları yok sebzede veriyorum ara ara ama anlamıyorum neden böyle oluyor.
(NOT: yaklaşık 1 yıl önce yine 4 yumurta vermişti ve hepsi doluydu )
Kuşların resmini ekler misiniz yaşlarını biliyor musunuz. Bu arada aramıza hoşgeldiniz 😊

Emre

Mubiş Üye

Bu max 5 6 aylık video hocam erkek 3 4 yaşında yıldır benimle 1 aylıkken almıştım dişinin yaşını bilmiyorum onu petshoptan aldım ama dişide yaklaşık 1-2 yıldır benimle

Taha

Yönetici
5 6 ay öncesi yani onu belirtmemişim
Daha öncesinde dolu yumurta yaptılarsa. Yaşa bağlı veya vitamin eksikliği sebebiyle boş yumurta olabilir. İmkan varsa iç dış parazit yaptırın. Düzenli mama ve vitamin takviyesi yapın. Başka yapılabilecek birşey aklıma gelmiyor ustadlarda dönüş yapacaktır