🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Dişi kuşum 2 gündür biraz hızlı nefes alıp veriyor ayni zamanda kuyruğu videodaki gibi aşağı yukarı inip çıkıyor. yemesi içmesi dışkısı önceki ile aynı değişiklik yok
Eğer öyleyse yumurtlayacak olabilir poposu şişik yuvalık takdınız mıKanatları eğik mi
Yuvalık takmıştim hic girmedi diye geri söktüm tekrar takayım bariEğer öyleyse yumurtlayacak olabilir poposu şişik yuvalık takdınız mı
İşteyim şuan eve geçtiğimde atayımHocam dışkı resmi atarmisiniz bana yumurta yok gibi geldi
Hocam dışkı resmi atarmisiniz bana yumurta yok gibi geldi
Video açılmadı bende tekrar yükler misiniz?
https://streamable.com/czkumxVideo açılmadı bende tekrar yükler misiniz?
Dişi kuşumda böyle bugün kabarık hızlı nefes alıyor![]()
solunumunda bir sorun olmasın benim kuşumda aynı bu şekildi ben doksimis kullanınca rahatlıyordu, gece felan hırıltı sesi geliyor muDişi kuşumda böyle bugün kabarık hızlı nefes alıyor
Hırıltı sesi yada başka küçük sesler vs. yokA
solunumunda bir sorun olmasın benim kuşumda aynı bu şekildi ben doksimis kullanınca rahatlıyordu, gece felan hırıltı sesi geliyor mu
Darı veriyorum birde içme suları hazir su kendim içtiğimden veriyorum 2-3 gunde bir değiştiriyorum dışkısı hasta gibi mi yemesi normal önceki gibiYem dışı birşey veriyor musunuz. İştahı nasıl
Her hangi bir hırıltı yok çok tüy döküyorlar amaA
solunumunda bir sorun olmasın benim kuşumda aynı bu şekildi ben doksimis kullanınca rahatlıyordu, gece felan hırıltı sesi geliyor mu
Ha birde geçen gun haşlanmış yumurta verdim ama yemediler bi kaç dıdakladı ama yemedi. Probiyotik gelecek sipariş verdim.sindirim sıkıntısı var gibi dışkıda. yumurta çok hissedemedim en garantisi röntgen çektirmek. elinizde varsa probiyotik verebilirsiniz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.