Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Zayıfladı Hasta Mi

Crncrn23

Mubiş Üye
Tüy dökmesi geçti gibi hiç sesi çıkmıyor vitaminler verdim ama baktım da zayıfladı bayağı sebebi nedir ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• IMG_2837.jpeg
    IMG_2837.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 36

Ronay

Yönetici
Zayıfladığını ancak hassas tartıyla anlarsınız. Kabarıklığı geçtiği için size öyle geliyor olabilir. Yem yemesi nasıl? Tüy halen devam ediyor.

Bahar

Forpus Üye
Tüy döneminden çıktığı için sizin gözünüze zayıflamış göründü muhtemelen, hocamın dediği gibi hassas teraziyle anlaşılır, tartma imkanınız varsa kaç gram olduğunu bildirin normal veya zayıf yorumunu yapalım 😊

Crncrn23

Mubiş Üye
Tüy döneminden çıktığı için sizin gözünüze zayıflamış göründü muhtemelen, hocamın dediği gibi hassas teraziyle anlaşılır, tartma imkanınız varsa kaç gram olduğunu bildirin normal veya zayıf yorumunu yapalım 😊
Tüh dökme dönemimiydi bilmiyorum sadece tütlerini kendi yoluyordu dökülenlerde minik minik tüyleriydi

Bahar

Forpus Üye
Tüyleri azaldığından size zayıflamış görünüyor olabilir dediğim gibi, hassas teraziyle tartın bakalım