Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşumun Dışkısı Birkaç Gündür Siyah Renkte

bibiricikfistigim

İspinoz Üye
Merhaba,muhabbet kuşum erkek,2023 kasım ayında yavruyken hediye gelmişti.Doğuştan tüy sorunu var ve uçamıyor.Fotoğraflara ekledim.Maksimum geldiği tüy miktarı bu şekilde.Vitamin 2 seneye yakındır karaciğerlerini yormamasını istediğim için kullanmıyorum korkuyorum daha doğrusu.Haftada bir veya iki kez havuç veriyorum.Daldarısı kumu yumurtalı maması var suyunu her gün değiştiriyorum.3 yıla yakındır benimle olan kuşuma elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum.Birkaç gündür dışkısı siyaha döndü arada hapşırıyor.Yem yerken de sıklıkla ağzında aç kapa yaparak yutuyor,sindirmekte zorlanıyor gibi.Çok küçük olduğu için eş de alma durumumuz haliyle olmadı.Sürekli elimize vs sürtünüyor.Tahta tüneğe sürtünmekten sanırım popo kısmında küçük ur gibi şeyler çıkmıştı.Aynayı tünekten uzaklaştırdım şu an sürtemiyor urlar azaldı.En son hali kafeste paylaştığım hali. İlk hali zaten belli oluyor.Veterinere haftaya götürücem ama sizin de yorumlarınızı almak istedim.Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_9197.jpeg
    IMG_9197.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9101.jpeg
    IMG_9101.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9102.jpeg
    IMG_9102.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_8262.jpeg
    IMG_8262.jpeg