Bu probiyotiği kullandığımda muhabbet kuşumun dışkısı siyaha dönüyor,kuşumda karaciğer rahatsızlığı var,başka bir sitede sindirim enzimi üretemiyor denilmişti,ilk gittiğim veterinerde söylemişti fakat sonradan gittiğim 2 veteriner'ki birisi profesördü karaciğerinde bir problem olmadığını söylemişti.Fik fik ses çıkarıyordu,ağız numunesi ile Kandida mantarı buldular,med tollyaminle birlikte amfoterisin kullandı,5 gün kullandık ara verdikten sonra 15 gün daha kullandık.Fakat kuşuma bir türlü probiyotik kullanmak nasib olmadı,probac 1 verdikten sonra dışkısı siyaha dönüyor,kutu şeklinde aldım ürünü,ürünü aldığım yer eskiden beri tanıdığım petshop,arkasında ithalatçı firması etiketi var,pimi vardı kutuyu ilk açan ben oldum,son kullanma tarihi 2026'nın 11. Ayına kadar.
Kuşlarında dr brockamp probac 1000 kullanan oldumu ? Sizde aynı durumu yaşadınızmı ?
Probactan sonra dışkıları.

Dün dışkıları ;

Not (4 gündür karaciğer için powermax powerchol 100ml suluğa 30 damla şeklinde kullanıyor)
Kuşlarında dr brockamp probac 1000 kullanan oldumu ? Sizde aynı durumu yaşadınızmı ?
Probactan sonra dışkıları.

Dün dışkıları ;

Not (4 gündür karaciğer için powermax powerchol 100ml suluğa 30 damla şeklinde kullanıyor)