Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Probac 1000 Siyah Dışkı

MuratS

İspinoz Üye
Bu probiyotiği kullandığımda muhabbet kuşumun dışkısı siyaha dönüyor,kuşumda karaciğer rahatsızlığı var,başka bir sitede sindirim enzimi üretemiyor denilmişti,ilk gittiğim veterinerde söylemişti fakat sonradan gittiğim 2 veteriner'ki birisi profesördü karaciğerinde bir problem olmadığını söylemişti.Fik fik ses çıkarıyordu,ağız numunesi ile Kandida mantarı buldular,med tollyaminle birlikte amfoterisin kullandı,5 gün kullandık ara verdikten sonra 15 gün daha kullandık.Fakat kuşuma bir türlü probiyotik kullanmak nasib olmadı,probac 1 verdikten sonra dışkısı siyaha dönüyor,kutu şeklinde aldım ürünü,ürünü aldığım yer eskiden beri tanıdığım petshop,arkasında ithalatçı firması etiketi var,pimi vardı kutuyu ilk açan ben oldum,son kullanma tarihi 2026'nın 11. Ayına kadar.
Kuşlarında dr brockamp probac 1000 kullanan oldumu ? Sizde aynı durumu yaşadınızmı ?
Probactan sonra dışkıları.
IMG_3520.jpeg
IMG_3523.jpegIMG_3521.jpegIMG_3401.jpegIMG_3399.jpeg
Dün dışkıları ;
IMG_3624.jpegIMG_3627.jpegIMG_3628.jpegIMG_3636.jpeg
Not (4 gündür karaciğer için powermax powerchol 100ml suluğa 30 damla şeklinde kullanıyor)

MuratS

İspinoz Üye
MuratS MuratS, Geçmiş olsun, probiotik olarak etrobac alıp kullanabilirsiniz. Diğeri biraz ağır gelmiş olabilir cana
İlginiz için çok teşekkür ederim,bunu kutu olarak aldım,kutuda 500 gram var,son kullanma tarihi 2026'nın 11.inci ayına kadar,kuşumuzda karaciğer problemi var,sanırım karaciğerden dolayı sindirim enzimi üretemiyor,Kursaktada kandida mantarı enfeksiyonuna bağlı amfoterisin b tedavisi gördü,solunumda fiyk fiyk ses yapıyordu.Çok fazla enzim içerdiği ve mantarları baskıladığı,karaciğer için gerekli A,E ve D3 vitaminleri içerdiği için tam kuşuma göre diyerek bundan kullanmak istedim,başka probiyotik bulamamıştım entrobacta kullanmıştım kuşumda fakat dışkıyı toparlayan bir etkisini görememiştim,içeriğindeki laktoz beni endişelendirdi,kuşlar laktozu sindiremez yazılarını görünce sorayım dedim,birşey olmaz dediler,kuşlarındada kullanan olmuş,en etkili probiyotikmiş.Dozajı benmi yanlış ayarlıyorum ? Yoksa ürünün gerçekten böyle bir yan etkisi varmı ? Dozajı çay kaşığı ucu ile nohut tanesi kadar 100ml suluğa atmıştım.Heralde 1 litre suda 5 gram olarak kullansam daha ağır gelir.Kullanınca böyle siyah dışkılıyor,suluğu önünden çektiğim zaman dışkısı yabaş yavaş normale dönüyor.