Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni Üye

Selma

İspinoz Üye
Benim bi tanecik yakışıklı Rainbow oğlum var, adı Cicoş. Bir de instagram hesabı var, yaramaz ve kuduruk olduğu için çok seviliyor😊 Bu foruma katılmak istedim çünkü malesef Türkiyede kanatlılar konusunda gerçek uzman bulmak o kadar zor ki... Şimdiye dek yardıma ihtiyacımız olduğunda en büyük desteği uzun yıllar kuşlarla yaşayanlardan ve kuş üreticilerinden aldım, burada da bu desteği bulacağıma inanıyorum.
Cicoşu sahiplendiğimde 1,5 aylıktı, onu aldığım güne kadar Rainbow diye bir cins olduğunu bile duymamıştım, Cicoşum şimdi 3,5 yaşında ve ben bu süreçte epeyce bilgi sahibi oldum, en çok da instagramda hesabımızın olması sayesinde bilgim arttı.
21 yıl bir kediyle yaşadım, onu 2020 yılında kaybettikten 1,5 yıl sonra da Cicoşum geldi.
Bir de oğlumun kuşu cicik var, o da 10 yaşında, tecrübelerimin bir kısmı da onun sayesinde oluştu.
Bizim hikayemiz böyle😊
Her şey gönlünüzce olsun..
Sevgiler
Selma Candan
Screenshot_20251130_130345_Camera.jpg

Süleyman E.

Yönetici
Selma Selma, Merhaba selma hanım, Hoş geldiniz aramıza gerçekten de çok güzel bir hikayeniz var. Cicoşa ve 10 yaşında olan emektara 😊tüyü kadar ömürleri olsun. Desteklerinizi ve katkılarınızı bekliyoruz forumda 😊