Arkadaşlar merhaba daha öncesinde muhabbet kuşu bakıyordum sonra büyük bir hevesle forpus papağanı almak istedim iki kez evime fort sokağına geldi ilki pet shop'tan almıştım sadece 10 gün yanımda durdu ilk iki gün normal yemini suyunu içiyordu sonrasında kuş sürekli üşüyor gibi belirtiler yapıyordu sürekli uyku halindeydi kafesten dışarı çıkardığımda kenara köşeye sürekli giriyordu hatta afedersiniz ağzımı açtığında ağzının içine de giriyordu 10 gün içerisinde o çok kısa bir süre zarfında bana güvenip bağlanmıştı 31 Aralık yılbaşı sabahında kafesine baktığımda kuşu öldüğünü gördüm bayağı bir probiyotik olsun dalları olsun ya da diğer ilaçlardan olsun sürekli hep kullandım hatta petshop arkadaşlarına da sordum yavru diye o hareketleri yapacağını belirttiler ama iş işten geçmişti sonra üreticiden bir tane aldım 2 ocak'ta o evime geldi erkek 2,5 aylık ve kuşum çok ürkek bana otobüsle geldi bir kutu içersinde elimden daldarı yiyor kafesinin içinde kendine çok güzel sevdiriyor dalları yeme işlemine kafesinin dışında da yapıyor ama yedikten sonra kafesin içine direkt kaçıyor ya da çevresini dışarıda kendini sevmeye çalıştığımda gene kafesten uzaklaşınca gene benden ürküp geri kaçıyor bugün 10 gün oldu Bir başka odada üzerime ve başına geldi ama yavaş yavaş ısırma hareketleri de yapıyor hayır desem de tekrar devam ediyor etmeye çalışıyor daha doğrusu ben bu kuşu kendime nasıl alıştırabilirim nasıl eğitebilirim videolarda gördüğüm gibi kuşum olacak mı karakterine bağlı biliyorum ama neler olacak yardımcı olur musunuz hakkında video ve Forum sayfalarında pek fazla seçenek bulamadım ya da yoklar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim hayırlı günler