Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Forpus Papağanı Depresyon Girer Mi

mertterim

İspinoz Üye
1 aydır yumurtada dişi yavrular hala çıkmadı bozulma ihtimali yüksek altindan alırsak yumurtaları ilm yumurta süreci olduğu için depresyona girme gibi bir durum söz konusu olur mu

HarryPotter

Forpus Üye
Tam olarak kuluçkaya yatmaz zamanından itibaren en geç 23 gün içinde çıkması gerekiyor diye biliyorum. Bazı kuşlar tüm yumurtaları yaptıktan sonra yatarlar bu yüzden yumurta çıkış tarihini değil kuluçkaya yatma tarihi önemli olan. Bunlardan eminseniz büyük ihtimalle çıkmazlar altlarından almalısınız.

mertterim

İspinoz Üye
Do
Doluluğuna bakmış mıydınız?

luluğuna bakmış mıydınız?

Tam olarak kuluçkaya yatmaz zamanından itibaren en geç 23 gün içinde çıkması gerekiyor diye biliyorum. Bazı kuşlar tüm yumurtaları yaptıktan sonra yatarlar bu yüzden yumurta çıkış tarihini değil kuluçkaya yatma tarihi önemli olan. Bunlardan eminseniz büyük ihtimalle çıkmazlar altlarından almalısınız.
evet doluluğuna baktık oluşum var ama çıkmadilar sadece ilk yumurta çıktığında değil 2.yumurtadan itibaren düzenli olarak sürekli üstlerine yatti kalkmadı neredeyse hiç peki alırsak depresyona girme gibi bir durum yaşanır mi

HarryPotter

Forpus Üye
evet doluluğuna baktık oluşum var ama çıkmadilar sadece ilk yumurta çıktığında değil 2.yumurtadan itibaren düzenli olarak sürekli üstlerine yatti kalkmadı neredeyse hiç peki alırsak depresyona girme gibi bir durum yaşanır mi
Depresyona gireceklerini sanmıyorum bildiğim kadarıyla yuvalıkta çıkarılması lazım yine bilgili kişiler daha aydınlatıcı yorumda bulunacaklardır.