🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Merhaba kısa bir video ile kuşun ve dışkılarının resmini ekler misinizKuşum minik tüylerini yoluyor durgun sakin pek iştah yok gibi ishal de değil ayakları soğuk bu kaç gündür vitamin mi vermelimiyim yada hasta mı ne vermeliyim teşekkürler
Evet iki tane kuş var bu arada atıyorum şimdi video atamadımMerhaba kısa bir video ile kuşun ve dışkılarının resmini ekler misiniz
muhabbetkuslari.org
Evet iki tane kuş var bu arada atıyorum şimdi video atamadım
![]()
Rehber - Forum Konusuna Video Yükleme
Forum Konusuna Video Ekleme Forum içerisinde video eklemek isterseniz Streammable sitesini kullanabilirsiniz.Linkten siteye ulaşabilirsiniz. Site için tıklayınız = https://streamable.com/ Adım adım video ekleme: 1) Streamable sitesine yukarıdaki linke tıklayarak ulaşınız. 2) Upload video...muhabbetkuslari.org
Bu linkten bakarak video atabilirsiniz.
Merhaba kısa bir video ile kuşun ve dışkılarının resmini ekler misiniz
Hiç ötmüyor gayet durgun elime normalde gelmezdi şimdi elime çıkıp oturuyorKuşun tünekte iken atar mısınız? Sesini hareketleri duyabilmemiz için. Dışkıda sorun yok.
Siz tünekte 8-10 sn bir video ekleyin net konuşalım.
Siz tünekte 8-10 sn bir video ekleyin net konuşalım.
Attım ama hiç ötmüyor diğeri ötüyor ama maviş hiç ses çıkarmıyor son bikaçgündğr durgun
B vitamini multivitamin ve sebze verdim bugünKuşunuz tüyde ve hafif solunum sorunu var vitamin desteği ile birazda zaman verirseniz toparlanacaktır. Vitamin takviyesi şart. Gervit-w vb gibi.
Vitaminleri kariştirip verdim ama suyaB vitamini multivitamin ve sebze verdim bugün
Teşekkür ederim bu arada üşütmüşmüdür yoksa enfeksiyon mu acabaVitaminleri kariştirip verdim ama suya
Birde zaman verirseniz yazmışsınız zaman dan kastınız uçmasın gibi miKuşunuz tüyde ve hafif solunum sorunu var vitamin desteği ile birazda zaman verirseniz toparlanacaktır. Vitamin takviyesi şart. Gervit-w vb gibi.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.