Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hazır mama ne alabilirim?

Taha

Yönetici
Selamlar hocam versela laganın takviye ürünlerini kullanıcam bu sezon şimdiden hazırlık ve Araştırma içindeyim varsa tavsiyen şunlar yeterli dediğin memnun olurum
Takviye olarak vitamin soruyorsan mutavit ürünü güzeldir. Probiyotik olarak versele ürününü tercih etmiyorum. Çünkü suda kullanımı yok sadece mama ile kullanımı var. Sağlık tohumunu alabilirsin aklıma gelenler

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Selamlar hocam versela laganın takviye ürünlerini kullanıcam bu sezon şimdiden hazırlık ve Araştırma içindeyim varsa tavsiyen şunlar yeterli dediğin memnun olurum
Merhaba versele laganin bir çok ünlünü kullanıyorum almak istediğiniz ürünün ismini yazarsanız deneyimlerimi aktarabilirim

Doukan

Mubiş Üye
Merhaba versele laganin bir çok ünlünü kullanıyorum almak istediğiniz ürünün ismini yazarsanız deneyimlerimi aktarabilirim
Merhabalar ipek hanım tek ürün olarak değil set olarak düşünüyorum 8 çift kuş var yavrular vs toplamda 30 kuş

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Merhabalar ipek hanım tek ürün olarak değil set olarak düşünüyorum 8 çift kuş var yavrular vs toplamda 30 kuş
Maşallah 🧿 öncelikle bana versele laga mi Yoksa röhnfied mi dersiniz röhnfied tek geçerim iki üründen fazlaca var elimde versele laga ürünlerinin kokuları çok ağır yumurta manasına ilave edilenler özellikle o kadar baskın ki bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum kuşlarım yemiyor malesef
tercih sizin tabiki

Son düzenleme:

Doukan

Mubiş Üye
Maşallah 🧿 öncelikle bana versele laga mi Yoksa röhnfied mi dersiniz röhnfied tek geçerim iki üründen fazlaca var elimde versele laga ürünlerinin kokuları çok ağır yumurta manasına ilave edilenler özellikle o kadar baskın ki bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum kuşlarım yemiyor malesef
tercih sizin tabiki
Hımm koku konusu hiç düşünmemiştim birde verselanın çoğu ürünü toz röhnfired sıvı ürünleri fazla kullanışı daha kolay ürün miktarları nı ayarlamak için

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Hımm koku konusu hiç düşünmemiştim birde verselanın çoğu ürünü toz röhnfired sıvı ürünleri fazla kullanışı daha kolay ürün miktarları nı ayarlamak için
Aynen öyle 👍 ben zorlanıyorum 8@4 gram arasında gidiyor verilecek ürünler hassas terazi ile sürekli tartıp eklemek zorunda kalıyorum bazen söylenen miktarı eklemiyorum mamaya yarısını ilave etmeme rağmen yumurta kokusundan eser kalmıyor.
Şuan için versele laganin bu ürünleri var elimde

Ekli dosyalar

• IMG_20230705_175523.jpg
    IMG_20230705_175523.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Doukan

Mubiş Üye
Aynen öyle 👍 ben zorlanıyorum 8@4 gram arasında gidiyor verilecek ürünler hassas terazi ile sürekli tartıp eklemek zorunda kalıyorum bazen söylenen miktarı eklemiyorum mamaya yarısını ilave etmeme rağmen yumurta kokusundan eser kalmıyor.
Şuan için versele laganin bu ürünleri var elimde
Maşallah fabrikada bu kadar ürün olduğunu sanmıyorum 😀
Ama memnun değilsiniz anladığım kadarıyla

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Maşallah fabrikada bu kadar ürün olduğunu sanmıyorum 😀
Ama memnun değilsiniz anladığım kadarıyla
Teşekkür ederim ☺️ kullanıp memnun kaldıklarım var calci-lux , ishal ilacıni, ve bağışıklık güçlendirici ürünlerini beğendim banyo tuzu mesela hiç beğenmedi kuşlarim suyun rengini değiştirdiği için yıkanmak istemiyorlar kurtlu mama mesela yumurta mamasına ilave ediyorum yemiyorllar sade veriyorum kurtlari yiyorlar sadece açıkçası ben bu ürünlere ücret ödemedim deneme ürünleri bunlar sağolsun yollayan kişi bonkör davrandı o yüzden şuan bunları kullanıyorum bittikten sonra almam gerekiyor dediğim bir ürün var sadece bağışıklık güçlendiricisimden çok memnun kaldım

Doukan

Mubiş Üye
Teşekkür ederim ☺️ kullanıp memnun kaldıklarım var calci-lux , ishal ilacıni, ve bağışıklık güçlendirici ürünlerini beğendim banyo tuzu mesela hiç beğenmedi kuşlarim suyun rengini değiştirdiği için yıkanmak istemiyorlar kurtlu mama mesela yumurta mamasına ilave ediyorum yemiyorllar sade veriyorum kurtlari yiyorlar sadece açıkçası ben bu ürünlere ücret ödemedim deneme ürünleri bunlar sağolsun yollayan kişi bonkör davrandı o yüzden şuan bunları kullanıyorum bittikten sonra almam gerekiyor dediğim bir ürün var sadece bağışıklık güçlendiricisimden çok memnun kaldım
Tamamdır çok teşekkür ederim saydığınız 3 takviye ürünü duymuştum bende kullanan olarak sizden duymakta iyi oldu muhtemelen onların yanına vitamin tüy takviye vs röhnfired tercih edicem

alex-

Forpus Üye
Öncelikle merhaba,

İlk yavrumuz çıktı çok teşekkür ederim desteğiniz için. 6 yumurtanın 5 dolu gözüküyor Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı büyürler. uzun ve güzel bir hayatları olur.

Annesi besleyip beslemediğini nasıl anlarım?
Birde boş oldugundan emin olduğum yumurta var almadım dursun mu ?

Yavrunun resmi bu şekilde sizce durumu nasıl?

Ekli dosyalar

• IMG_20230708_201836.jpg
    IMG_20230708_201836.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 19

Ronay

Yönetici
Hayırlı olsun Maşallah 🧿Çok rahatsız etmeyin. Akşam bir konu yazacağım ama öncesi anlatayım. Yavrunun baş altında bize göre boğaz tarafı yani onlara göre kursakları 🙂 dolu olmalı o bölge şiş ve sarımtrak bir renk varsa beslemiştir. Ama çok rahatsız etmeyin.

alex-

Forpus Üye
Hayırlı olsun Maşallah 🧿Çok rahatsız etmeyin. Akşam bir konu yazacağım ama öncesi anlatayım. Yavrunun baş altında bize göre boğaz tarafı yani onlara göre kursakları 🙂 dolu olmalı o bölge şiş ve sarımtrak bir renk varsa beslemiştir. Ama çok rahatsız etmeyin.

Tamamdır rahatsız etmiyorum. Aspur oranı yüksek yem verirsem sıkıntı olur mu?

Mama takviyesi de yapıyorum tabi ki.

Ronay

Yönetici
Sorun olmaz ama yem yapısını şu süreçte çok değiştirmeyin. Düzen aynı devam haftada 4-5 kere mama verebilirsiniz. Yavru sayısı artasa 5-6 güne çıkartın. Ayrıca sularını her gün değiştirin.

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Hayırlı olsun resim anlık ise şuan için beslenmemis görünüyor ama bazen anaçlar hemen beslenmeyebiliyor
Attığım resimde yavru kuşun sarı sıvı ile dolu olan kısmı kursak anaçlar önce kursak sütü ile beslerler sonrasında yem verirler attığım resimden hareket ederek durumu takip edebilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_20230427_135122.jpg
    IMG_20230427_135122.jpg
    543.3 KB · Görüntüleme: 18

alex-

Forpus Üye
Hayırlı olsun resim anlık ise şuan için beslenmemis görünüyor ama bazen anaçlar hemen beslenmeyebiliyor
Attığım resimde yavru kuşun sarı sıvı ile dolu olan kısmı kursak anaçlar önce kursak sütü ile beslerler sonrasında yem verirler attığım resimden hareket ederek durumu takip edebilirsiniz
Resim anlık olarak attım çıktığını fark ettiğim anda besler inşallah annesi

alex-

Forpus Üye
Sorun olmaz ama yem yapısını şu süreçte çok değiştirmeyin. Düzen aynı devam haftada 4-5 kere mama verebilirsiniz. Yavru sayısı artasa 5-6 güne çıkartın. Ayrıca sularını her gün değiştirin.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Resim anlık olarak attım çıktığını fark ettiğim anda besler inşallah annesi
İlk kulukca ise bazen sorun olabiliyor ama olumsuz düşünmeyin endişe etmenizi anlıyorum anaçların biri mutlaka besler diye düşünüyorum