Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

İno (Kırmızı Göz) Kuşlarda Eşleme Ve Yavru Renk Tonları

mustafa seyit

İspinoz Üye
Süleyman E. Süleyman E., teşekkür ederim bende bu şekilde bir sonuç bekliyordum, söyledikleriniz düşüncelerimi tasdikler nitelikte. Peki bu erkek yeşil taşıyıcı olan kuşu albino ile eşlemek zıt renkler olduğu için daha mantıklı geldi bana bu konuda ne dersiniz, bu erkeği lutino ile mi yoksa albino ile mi eşlemeliyim?

Süleyman E.

Yönetici
mustafa seyit mustafa seyit, Rica ederim. Yeşil baskın bir renk olduğu için lutino ile eşlenirse gelen ino yavrular lutino olacaktır. Ama albino ile eşlemek daha mantıklı olur altlarından inonun her tonu gelecektir erkeğin annesi de lacewing olduğu için

Süleyman E.

Yönetici
mustafa seyit mustafa seyit, Rica ederim, güzel yavrularını alırsınız inşâAllah. Buradan paylaşmayı unutmayın 🙂👍🏻 Anaçların resimlerini de görebilirmiyiz

mustafa seyit

İspinoz Üye
Maşallah demeyi unutmayalım. Anaçlarım spangle yeşil erkekle lacewing beyaz dişi 3 yavru aldım eylül sonunda yavrular yumurtadan çıktı, 2'si mavi spangle, biride düz yeşil çıktı, 2 mavi spangle'ı sahiplendirdim, düz yeşil yavru ise seleksiyon üstünlüğü olarak diğerlerinden daha iyi bir kuştu o yüzden damızlık olarak elimde tutmak istedim. Şimdi 3 yavrum daha var yuvada en büyüğü 13 14 günlük renkleri yeni yeni oturuyor, önceki yavrularıma benzer renkler geliyor yüksek ihtimal.

Ekli dosyalar

• 1000015256.jpg
    1000015256.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 43
  • 1000034475.jpg
    1000034475.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 39