Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kafa Sallayarak Ötmeye Çalışma

gezente

Forpus Üye
Merhabalar muhabbet kuşum oyuncaklarıyla kafa sallayarak konuşuyor. Dişi olarak cinsiyeti.Bu kafa sallama erkek kuşlara özgü diye biliyordum. Normal mi ?

gezente

Forpus Üye
Cere rengi

Ekli dosyalar

• IMG_20241025_224810.jpg
    IMG_20241025_224810.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20241025_224914.jpg
    IMG_20241025_224914.jpg
    825.3 KB · Görüntüleme: 13

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Tam hazır bir erkek olmalı. Ayrı kalmalılar bir süre. Erkek asıl kafeste durmalı ortama tam alışıp etrafa kur yapmaya başladığında dişi erkeğin kafesine atılmalı 👍

gezente

Forpus Üye
Tam hazır bir erkek olmalı. Ayrı kalmalılar bir süre. Erkek asıl kafeste durmalı ortama tam alışıp etrafa kur yapmaya başladığında dişi erkeğin kafesine atılmalı 👍
Bı 5 sene falan önce erkek kuşum oldu sonra eş aldım yavru elde ettim o çiftten. Şimdi erkek diye aldım disi çıktı biraz zorluk çekiyorum. Dediğinizi deneyeyim erkek kuş alıp. Hemen kafese yumurtlama yuvası koymayayim ama değil mi? Önce alissinlar birbirlerine.

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Bı 5 sene falan önce erkek kuşum oldu sonra eş aldım yavru elde ettim o çiftten. Şimdi erkek diye aldım disi çıktı biraz zorluk çekiyorum. Dediğinizi deneyeyim erkek kuş alıp. Hemen kafese yumurtlama yuvası koymayayim ama değil mi? Önce alissinlar birbirlerine.
Erkeğin kafesine yuvalık asabilirsiniz. Burda önemli olan erkeğin sağa sola kur yapacak seviyeye gelmesi bu ne kadar sürerse artık...