🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Buraya bir yiğit bırakıyorum lütfen okuyup üfleyelim
Saruhân Bey
MaşâAllah Oğluma benim
Ekli dosyayı görüntüle 2154
Maşallah hocam heybetli bir beyefendiBuraya bir yiğit bırakıyorum lütfen okuyup üfleyelim
Saruhân Bey
MaşâAllah Oğluma benim
Ekli dosyayı görüntüle 2154
Evet evet görür görmez anımsadım
Bende üretim yapmak istiyorum bizim kuşlar oturma odasında ailemle çoğunlukla o odada olduğumuz için misafir odasına koyacağız orası soğuk biraz bı sorun olur mu koysamTATLI ERİK, Branda ile kapalı hocam balkonum
![]()
Maşallah albenisi yüksek iki canArkadaşlar merhaba balkon da hobimiz güzel bir şekilde devam ediyor çok şüküryeni bir çiftimiz oldu tamamen tevafuk olarak bize ulaştı bizde karantina süreçlerini tamamladık ve kuşlarımızı Eşe attık. Kuşlarımız jumbo Lacewing mutasyonuna sahip Erkeğimiz sarı Dişi kuşumuz ise beyaz varyanttan sağlıklı yavrularını almak nasip olur inşâAllah.
Kuyruklarının kısa olması bana geldiklerinde maalesef makaslı idişimdi yeniden gelmeye başladı uzun kuyruklar.
Ekli dosyayı görüntüle 2334
Ekli dosyayı görüntüle 2335
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.