Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Bana Çok Uzak Davranıyor Ne Yapmalıyım....😿

KUŞLARVEBEN

İspinoz Üye
Kuşum bir gün önce geldi. Alıştı sandık ama alışmamış. Çok sinirli. Bize emanet ettiler 1 veya 2 haftalığına. Asıl sahipleri hiç bakmamış biz ona bakıp onu düzeltmeye çalışıyoruz.1 aylık uçabiliyor ama dengesi yok dışarı çıkınca bir yere çarpar diye korkuyorum.ACİL

HarryPotter

Forpus Üye
1 gün hem size hem de ortama adapte olması için çok erken bir süreç, size emanet edilen süreçte ancak ev ortamına adapte olması için yeterli bir süre. Ele alışması için ortama alıştıktan sonra 1 aya kadar sürmesi olası diye düşünüyorum. Daha bilgili kişiler daha aydınlatıcı bilgi vereceklerdir.

KUŞLARVEBEN

İspinoz Üye
1 gün hem size hem de ortama adapte olması için çok erken bir süreç, size emanet edilen süreçte ancak ev ortamına adapte olması için yeterli bir süre. Ele alışması için ortama alıştıktan sonra 1 aya kadar sürmesi olası diye düşünüyorum. Daha bilgili kişiler daha aydınlatıcı bilgi vereceklerdir.
Teşekkürler. Geldiğinde eğitimi tamamlanmıştı yani ele alışıktı.