🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruMerhaba Muhabbet Kuşum Özellikle Yem Yedikten Sonra Salyali Bir Sekilde Kusuyor Cok Halsiz Birazda Ishali Var Bana Yardimci Olursaniz Cok Sevinirim
SoruMerhaba Muhabbet Kuşum Özellikle Yem Yedikten Sonra Salyali Bir Sekilde Kusuyor Cok Halsiz Birazda Ishali Var Bana Yardimci Olursaniz Cok Sevinirim
Roney hanım kafesini yeni temizledim ama koyu yeşil renk kusma var oda tükürüğü andırıyor balgam gibi yem yiyor fakat ben ağır geldiğini düşünüyorum. Ödenekten dal derisine başladım. Biraz doluyor gibi kendine geliyor sonra tekrar kusuyor ve üşümesi var tüyleri kabariyo o sebebten elektrikli soba açıyorum kendine geliyor gibi dönüşümlü olarak böyle bu 3 günü teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin ne yapabilirim böldüğüm icin
Roney hanım kafesini yeni temizledim ama koyu yeşil renk kusma var oda tükürüğü andırıyor balgam gibi yem yiyor fakat ben ağır geldiğini düşünüyorum. Ödenekten dal derisine başladım. Biraz doluyor gibi kendine geliyor sonra tekrar kusuyor ve üşümesi var tüyleri kabariyo o sebebten elektrikli soba açıyorum kendine geliyor gibi dönüşümlü olarak böyle bu 3 günü teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin ne yapabilirim böldüğüm icin
Ishal ara ara bazen düzene giriyor ama kusma sı cok özellikle yemini yedikten hemen sonra bulunduğum ilin petşop tan bi damla verdiler vitamin tarzında cereyana mahsus kaldığı soylenildi bu kadar dün başladım ama bi duzelmeyok rahatsızlığında
Merhabakafesini yeni temizledim ama koyu yeşil renginde..kusma var oda tükürüğü andırıyor balgam gibi.. yem yiyor fakat ben ağır geldiğini düşünüyorum. dal derisine başladım. Biraz kendine geliyor sonra tekrar kusuyor ve üşümesi var tüyleri kabariyo dönüşümlü olarak böyle bu 3. günü teşekkür ederim bas ilgilendiğiniz icin ne yapabilirim
Merhabakafesini yeni temizledim ama koyu yeşil renginde..kusma var oda tükürüğü andırıyor balgam gibi.. yem yiyor fakat ben ağır geldiğini düşünüyorum. dal derisine başladım. Biraz kendine geliyor sonra tekrar kusuyor ve üşümesi var tüyleri kabariyo dönüşümlü olarak böyle bu 3. günü teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin .
Merhaba kafesini yeni temizledim ama koyu yeşil renkte kusma var oda tükürüğü andırıyor balgam gibi . yem yiyor fakat ben ağır geldiğini düşünüyorum. dal derisine başladım. Biraz kendine geliyor sonra tekrar kusuyor ve üşümesi var dönüşümlü olarak böyle bu 3 günü teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin