Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Hastalık Muhabbet Kuşu Şiş Popo

Hasta evcillee.

rabia

İspinoz Üye
5
Merhaba benim dişi muhabbet kuşum 4 yaş civarında sürekli yumurtlayan bir kuş 2 yıldır eşi var ve sürekli sürekli yumurtluyor üst üste kuluçkaya yatmaya çalıştığında izin vermiyordum ama yine bir araya bir dereye yumurtluyor yılda belki toplamda 4 ay fln yumurtlamıyor şimdi yine ara verdi diye düşünmüştüm ama zamanla halsizleşti ve poposunun etrafındaki tüyler gitti bu aralar sürekli tek ayak üstünde uyuyor bizi görünce iyi olan tek şey iştahı yarın veterinere götürücwm ama gitmeden başkalarının görüşünü almak istedim😔
1000068086.jpg
1000068086.jpg
20260506_182107.jpg
20260506_181915.jpg

rabia

İspinoz Üye
5
Merhaba benim dişi muhabbet kuşum 4 yaş civarında sürekli yumurtlayan bir kuş 2 yıldır eşi var ve sürekli sürekli yumurtluyor üst üste kuluçkaya yatmaya çalıştığında izin vermiyordum ama yine bir araya bir dereye yumurtluyor yılda belki toplamda 4 ay fln yumurtlamıyor şimdi yine ara verdi diye düşünmüştüm ama zamanla halsizleşti ve poposunun etrafındaki tüyler gitti bu aralar sürekli tek ayak üstünde uyuyor bizi görünce iyi olan tek şey iştahı yarın veterinere götürücwm ama gitmeden başkalarının görüşünü almak istedim😔Ekli dosyayı görüntüle 4561Ekli dosyayı görüntüle 4561Ekli dosyayı görüntüle 4562Ekli dosyayı görüntüle 4563
Birde yem seçiyor beğenmediklerini atıyor sadece yağlı olanları yiyor sanırım

rabia

İspinoz Üye
5
Yuvalık takılı mı? Dışkı fotosu ekler misiniz? Ani hzılı nefes alıp verme var mı?
Yuvalık takılı değil ani hızlı nefes alıp vermede yoktu ben stajdayım kardeşim veterinere götürdü röntgeni çekildi 3 hava boşluğundan ikisi gözükmüyor demişler birşey baskı yapıyo olabilirmiş ilaç vermiş gözlem altına almışlar kardeşimde eve gitmiş duruma göre ameliyat olacakmış sadece ilaçla iyileşemezmiş.

rabia

İspinoz Üye
5
Durumu yazarsanız ileriki zamanda seviniriz. Teşekkürler. Geçmiş olsun.
Fazla ıkınmaktan bağırsakları kaymış ve enfeksiyon olmuş ayrıca fıtık varmış 3 röntgen bir kaç ilaç 9500 civarı tuttu operasyon olucak cumartesi nasıl ödencek bilmiyorum zar zor çıkartıp veriyoruzda vermeyenlerin kuşları noluyor acı çeke çeke ölüyor demekki😭😭