Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Cinsiyet Muhabbet Kuşumun Cinsiyeti Nedir🫣

Cinsiyet Belirleme.

pnrc

İspinoz Üye
Merhabalar muhabbet kusumu ölen erkek kuşuma eş diye dişi kus olarak aldım..Geldiği zamanlarda çeresi Pembe idi gelelidort ay oldu ve çeresi maviye yakın oldu..İsmini de cimcime koydum dışı diye ama sanırım erkek..cinsini lutino diye biliyordum..ama duble factor de olabilir muhabbet kuşumun cinsini ve yaşını bilen söyleyebilir mi

Ekli dosyalar

• IMG_20250921_115942.jpg
    IMG_20250921_115942.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20250921_115946.jpg
    IMG_20250921_115946.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 26

pnrc

İspinoz Üye
Merhabalar muhabbet kusumu ölen erkek kuşuma eş diye dişi kus olarak aldım..Geldiği zamanlarda çeresi Pembe idi gelelidort ay oldu ve çeresi maviye yakın oldu..İsmini de cimcime koydum dışı diye ama sanırım erkek..cinsi lutino diye biliyordum..ama duble factor de olabilir muhabbet kuşumun cinsiyetini ve kaç aylık oldugunu bilen söyleyebilir mi

Merhabalar muhabbet kusumu ölen erkek kuşuma eş diye dişi kus olarak aldım..Geldiği zamanlarda çeresi Pembe idi geleli dort ay oldu ve çeresi maviye yakın oldu..İsmini de cimcime koydum dişi diye ama sanırım erkek..cinsini lutino diye biliyordum..ama duble factor de olabilir muhabbet kuşumun cinsiyetini ve kaç aylık oldugunu bilen söyleyebilir mi

Süleyman E.

Yönetici
Merhabalar muhabbet kusumu ölen erkek kuşuma eş diye dişi kus olarak aldım..Geldiği zamanlarda çeresi Pembe idi gelelidort ay oldu ve çeresi maviye yakın oldu..İsmini de cimcime koydum dışı diye ama sanırım erkek..cinsini lutino diye biliyordum..ama duble factor de olabilir muhabbet kuşumun cinsini ve yaşını bilen söyleyebilir mi
Kuşunuz erkek mutasyondan kaynaklı göz çevresinde beyaz halka çıkmamış yaşı ayaklarının resmini eklerseniz daha net cevaplar gelecektir. Çok yaşlı bir kuş değil ama

pnrc

İspinoz Üye
Yok yaşlı bir kuş değilmiş...Mayıs'ta aldık o zaman üç aylık falan dedi aldığımız kuşcu..şu an kuscunun lafına göre 8 ya da 9 aylık falandır diye tahmin ediyorum..tabii ben anlamadığım için bilmiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20251020_022934.jpg
    IMG_20251020_022934.jpg
    771 KB · Görüntüleme: 17

pnrc

İspinoz Üye
Kızım diye sesleniyordum...Artık oğlum diyecem...Cimcime ismini verdik..ismine de alıştı bakalım ne olacak🫣..çok teşekkür ediyorum yanıtlarıniz için..iyi gunler