Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Duyuru Muhabbetkuslari.org Açılmıştır...

Yönetimden Duyuru!

Doukan

Mubiş Üye
Abi bende ilk senin mamadan kullanarak senle tanıştım. Güzel mamaydı Allah var. Ama aman dikkat eskilerden bir petshopcu arkadaş var duymasın güvercin yemini makinede çekip mama diye satıyor. Her yerde satış yapmaya çalışıyor damlamasın buraya konuyu görüp diyeceğim her gün girip kontrol ediyor siteyi, şimdi okur bunu da ahahahahaaa :D Şaka bir yana hepinizi görmek çok güzel tekrar toplanmak çok güzel günlerdi daha da güzel günler olacak...
Kesinlikle güzel ve heyecanlı olacak

CemaL TANIŞ

Onursal Üye
Bu iş herşeyden önce gönülden yapılmalı bu iş bir hobi bir zevk bu şekilde yapıldığında bir çok dost edinirsin. Ama bu işi ticarete dökersen sadece menfaat için bir arada durulur menfaatler bittimi ne dostluk kalır ne arkadaşlık.
Bak 15 sene geçmiş bir çok kez açılıp kapanmış bir site olmasına rağmen ne zaman açıyoruz dediğimizde etrafımızda dostlarımız oldu buda menfaat olmadan gönülden severek isteyerek bu hobiyi sürdürdüğümüz içindir.

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🐦💗
Uzun yıllar olmasa da bir yılı aşkındır kuşlarla haşır neşirim bu sayede de sizi tanımış oldum önce siz ronay hocam ve Taha hocam bilginizi hiç eksik etmediniz.
Bu sayede kuşlar ile ilgili bir çok bilgiye sahip oldum. Umarım bu hobiye yeni katılan ve bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim☺️ böyle güzel bir atmosferde iyi bir aile olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Ronay

Yönetici
Hoş geldin Tuğrul hocam seni görmek güzel.Teşekkürler.

Taha

Yönetici
Hoşgeldin Tuğrul hocam özlettin kendini 😁

Ufuk Yalçın

Onursal Üye
MaşaAllah barekAllah tam kadro herkes burada hepimizin birşeyler öğrenmesine vesile olan site gibi site muhabbetkuşları.org ,köklü bir çınar ağacı misali tüm muhabbet kuşu severleri yine gölgesinde toplamış durmak yok yola devam diyelim emeği geçen tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun rabbim gönüllerine göre versin dostluğumuz kardeşliğimiz son güne kadar devam etsin çıkarsız menfaatsiz günlere Selamun aleyküm diyerek hepimize ve küçük dostlarımıza sağlıklı günler diliyorum.

Ronay

Yönetici
Hoş geldin abim cansın. Çıkarsız ticaretten uzak , forumun her yerini ürününü satmak için reklamlarla dolduranlardan olmayacağız. İnsanlar bunun farkına varıyor diğer forumlarda ve sadece amacı bilgi paylaşım olan bu forumun kapısı açık herkese…

CemaL TANIŞ

Onursal Üye
MaşaAllah barekAllah tam kadro herkes burada hepimizin birşeyler öğrenmesine vesile olan site gibi site muhabbetkuşları.org ,köklü bir çınar ağacı misali tüm muhabbet kuşu severleri yine gölgesinde toplamış durmak yok yola devam diyelim emeği geçen tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun rabbim gönüllerine göre versin dostluğumuz kardeşliğimiz son güne kadar devam etsin çıkarsız menfaatsiz günlere Selamun aleyküm diyerek hepimize ve küçük dostlarımıza sağlıklı günler diliyorum.
Sofim hoşgeldin sefalar getirdin. Efsaneyi efsane yapan yaşanılanlardır dostluklardır. Yıllar geçmesine rağmen ana kadronun dimdik çıkarsız bir arada olması mutlulukların en güzeli.

Ronay

Yönetici
Herkese çok teşekkürler desteğinizi eksik etmediğiniz için. Yorumların devamını bekleriz her yorum destek.

Yusuf Kürşat Akkuş

İspinoz Üye
Muhabbetkuslari.org Tüm minik dostlarımızı severlere hayırlı olsun Allah utandırmasın yapanların emeğine sağlık . 1 tane dişi kuş ile başladığım hobide bana birçok şeyi öğreten sayfa olmuştur ancak hiçbir zaman Dernek vs üyeliğim olmadı sebebi ise hırs. Hiçbir zaman hırsım olmadı en iyi muhabbetkuşu kendi muhabbetkuşum düsturuyla hareket ederekten sadece hobimi yaptım yapmaya çalıştım Çok kıymetli arkadaşlıklar dostluklar edindim ve hiçkimse ile de kötü ayrılmadım. Memlekete taşındım Kuşlarımın çoğunu sahiplendirdim şimdi 7 takım kırık ve jumbo kuşlarımla memlekette hobiye devam edeceğim. Sizleri görmek güzel selam ve dua ile hepinizi seviyorum..

Ronay

Yönetici
Abim hoş geldin seni görmek güzel, bizim için o bu şu yok. Bu bir hobi bunu keyif sohbet eğlenme amacından çıkarmamak gerek. Sen bu hobiyi hobi düzeyinde ve güzellikler içinde tutan ender kişilerdensin çok teşekkürler yorum için. Ara sıra da olsa bizi yalnız bırakmamanı aktif görmek isteriz.