Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Sultan Papağanı Cilt

zeycakiir

İspinoz Üye
Merhabalar albino sultan papağanım var çok kaşındığı için yıkadık sirkeli suyla çok katmadık tüyleri bir araya gelince cildinde kızarıklık fark ettik sivilce gibi lütfen yardımcı olur musunuz ne olduğu hakkında

Ekli dosyalar

• IMG-20250520-WA0018.jpg
    IMG-20250520-WA0018.jpg
    90.1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20250520-WA0017.jpg
    IMG-20250520-WA0017.jpg
    99.9 KB · Görüntüleme: 31

Fatıma b.

Forpus Üye
Malesef kuşu sizin yıkamanız çok yanlış olmuş
Ve sirke katmanız daha da kötü olmuş 😕
Kuşu yıkamak istiyorsanız sadece suyu fısfıslatarak da banyo yapmasını sağlayabilirsiniz
Ne kadar kattınız sirkeyi ?

zeycakiir

İspinoz Üye
Malesef kuşu sizin yıkamanız çok yanlış olmuş
Ve sirke katmanız daha da kötü olmuş 😕
Kuşu yıkamak istiyorsanız sadece suyu fısfıslatarak da banyo yapmasını sağlayabilirsiniz
Ne kadar kattınız sirkeyi ?
Yarım leğen suya 1 kaşık o da fazla değildi herkes sirkeyle yıkayın diyordu bende kaşıntısı geçsin istedim deli gibi kaşınıyor üzülüyordum geçen gün ensesinde bitte görünce ondan bu cildindeki şey sirkeden mi bu arada sirkeden sonra temiz suyla da yıkadık

Fatıma b.

Forpus Üye
Malesef araştırıp uygulama yapmanız daha sağlıklı😕
Bunların sirkeden kaynaklı olacağını sanmıyorum
Siz Vilmectin ense damlası alın, ense derisine bir damla damlatın masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın, 2 doz olacak şekilde
6 ayda bir bunu tekrarlayın
Sonra tekrar bakalım

Fatıma b.

Forpus Üye
Başladığınız gün 1 damla ve 10.gün 1 damla damlatacaksınız
Buna 2 doz diyoruz
6 ayda bir de bunu tekrarlıyoruz☺️

zeycakiir

İspinoz Üye
Ozzyderm diye bir sprey buldum da yakınımızda bit pire kene için bu sprey de olur mu acaba