Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Aniden Siyah Dışkı Yaptı

gamzee

İspinoz Üye
8senelik kuşum vardı.güngüz birşeyi yoktu.balıı kraker yem yiyiordu.konuşuyordu da.aniden aksam kusmaya başladı yediği yemleri çıkarmaya başladı kafasını sallayarak az biraz nane verdim belki düzelir diye.az yedi siyah dışkı yapmaya yapmaya devam etti. Yürüyemedi.veterinere gitmeye bile şansımız olmadı .dışkısıda böyleydi en son ne yapacağımı bilemedim
IMG_20241115_104326_838.jpg

gamzee

İspinoz Üye
8senelik kuşum vardı.güngüz birşeyi yoktu.balıı kraker yem yiyiordu.konuşuyordu da.aniden aksam kusmaya başladı yediği yemleri çıkarmaya başladı kafasını sallayarak az biraz nane verdim belki düzelir diye.az yedi siyah dışkı yapmaya yapmaya devam etti. Yürüyemedi.veterinere gitmeye bile şansımız olmadı .dışkısıda böyleydi en son ne yapacağımı bilemedimEkli dosyayı görüntüle 3217
Neden olmuş olabilir

Selçuk YÜKSEL

Mubiş Üye
Kuşta iç kanama var. Daha öncesinde enerjisinde düşüş tüy kabartma falan olmadı mı ? Hiç dışkıda yeme rastladınız mı ?

gamzee

İspinoz Üye
Kuşta iç kanama var. Daha öncesinde enerjisinde düşüş tüy kabartma falan olmadı mı ? Hiç dışkıda yeme rastladınız mı ?
Dah önce böyle yine kustu limon suyu içirdim kendine geldi dışkısı normalde döndü takip edyordum hatta bagırsak gçlendirici bağışıklık sistemi için vitaminleri vardı onlardan suyuna damlatıyordum ama hiç böyle siyah dışkı yapmamıştı.bazen kabarıyordu ama yemesi içmesi iyiydi vitminlerini de uyguluyordum.dışkıda hiç yeme rastamadım bir anda oldu herşey