Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Dişi Erkek Ile Anlasamamya Başladı

alex-

Forpus Üye
Yavru aldım yavrulara bakıyorlar ama dışı olan erkekle anlasamaya basladi ne yapmam lazım 4 yavru çıktı. Dişi erkeği yuvaya yaklaştırmıyor. Ayırsam bir sikinti olur mu

Soru Dişi Erkek Ile Anlasamamya Başladı

Erkeği ayırmanız sağlıklı olan bu kadar sert bir tutum uygulaması normal değil. Siz ayırın. Yavrularla ilgilenir anne, takipte kalın ara ara kursak kontrolü yapın.

Burada önemli olan takip hangisi besliyor ise o kalmalı.

alex-

Forpus Üye
Merhaba,

Yavrular şekli şemalı ortaya çıkmaya başladı. En büyük 3 yavrunun resmini çektim cinsiyetlerini söyleye bilir misiniz?

Teşekkürler.

1.
IMG_20230805_093946.jpg

2.
IMG_20230805_094926.jpg

3.
IMG_20230805_094948.jpg

Ronay

Yönetici
Hey Maşallah çok güzel büyütmüş. Muhakkak dal darı ekleyin yuvalara yem kırmasını hızlandıracaktır. Büyüğü yavaş yavaş yeme geçmeli artık. Çok tatlılar 🙂👍

alex-

Forpus Üye
Hey Maşallah çok güzel büyütmüş. Muhakkak dal darı ekleyin yuvalara yem kırmasını hızlandıracaktır. Büyüğü yavaş yavaş yeme geçmeli artık. Çok tatlılar 🙂👍
Çok teşekkür ederim. Yuvaya dal darı koymaya başlıyorum o zaman. Peki cinsleri nedir belli mi erkek gibi geldiler bana ama.

Ronay

Yönetici
Tam yeme düşsünler siz tek tek önden ve yan profilden net fotolar eklersiniz. Daha net konuşuruz. Siz azar azar dişiyi çok rahatsız etmeden koyun dal darıyı küçük olan yavrularda yeltenecektir.

alex-

Forpus Üye
Tam yeme düşsünler siz tek tek önden ve yan profilden net fotolar eklersiniz. Daha net konuşuruz. Siz azar azar dişiyi çok rahatsız etmeden koyun dal darıyı küçük olan yavrularda yeltenecektir.
Hocam tam 30 günlük yavruyu ayırıyım mı nasıl yapmalıyım. Yuvadan kendi inip tekrar yuvaya çıkıyor en büyük yavru nasıl yapmalıyım.