Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kafeste Küçük Böcekler

sila35

İspinoz Üye
Merhaba, muhabbet kuşumun yeminde tuhaf bir koku vardı, daha sonrasında yemliğinde bu küçük böceklerin yuvalandığını farkettim, yemini, kafesini değiştirdim, ama kafesin karanlık, dar yerlerinde tekrar yuvalandıklarını farkettim, zıplama vs yok, sadece yürüyolar, akşamları karanlıkta ortaya çıkıyolar, kuşta bişey yok, kanatlarının altında, tüylerde bişey göremedim. Sirkeli suyla temizlik yapıcam, ama bunun ne olduğunu bilen var mı? Yemden böyle böcekler gelebilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20250625_112607.jpg
    IMG_20250625_112607.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20250627_105142.jpg
    IMG_20250627_105142.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 29

Ronay

Yönetici
Bunlar kırmızı bit attığım linki tıklayıp okuyun her şey yazıyor.

sila35

İspinoz Üye
Bunlar kırmızı bit attığım linki tıklayıp okuyun her şey yazıyor.

Okudum, teşekkür ederim. 2 tane veterinerle görüştüm muayene edildi kuşum, herhangi bişey yok dış ortam kaynaklı denildi. Bütün eşyaları kafesi sirkeli suyla yıkadım temizledim,evin her yerini kontrol ettim,yemin markasına kadar değiştim ama hala çıkıyo bu böcekler, kuşun üzerinde gözükmüyolar. Napıcağımı şaşırdım😔