Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Kuşum Hastalandı Yardım

Emre

Mubiş Üye
Merhabalar 3 yavrulu bir çiftim var en küçük yabru 28 günlük erkek kuş 2 3 gündür halsiz duruyor ve bugün dahada kötü kabarık ve kuyruk sekmesi var ve tünekte olduğu yerde sallanıyor bu kuşa doksimis vermeyi düşünüyorum iyi gelir mi ve yavrulara bir zararı olur mu?

Emre

Mubiş Üye
Bugün hexenbier yarında usne Gano koyun suya. Sonrasında temiz su eğer tam olarak geçmezse haftada 1 er kere daha farklı günlerde kullanırsınız. Kokusu ağır icmeme durumu olursa damlayı azaltıp deneyebilirsiniz. Elinizde hicbirsey olmadaydi kekik çayı önerebilirdim oda aklınızda bulunsun
Sağolun artık daha iyi gidiyor gibi gözüküyor ama hala nedenini tam bilmesemde durumu eskiye göre daha iyi

Emre

Mubiş Üye
Süleyman E. Süleyman E. TATLI ERİK TATLI ERİK
Hocam bir sorum daha var benim yavruların bir tanesini annesi çok fena dövüyor altına alıyor yere yatırıyor yavruyu sırt üstü sadece ona öyle davranıyor ve birazz diğerlerine göre hareketsiz ve şimdi farkettim bir gözü kızarık anneside yapmış olabilir ama sizde bir bakar mısınız?

Süleyman E.

Yönetici
Emre Emre, hocam bu yavrular artık olmuş annenin yanından alın yuvadan gitmeleri için yavruları rahatsız ediyor anne ayrı bir kafese alın aspur dal darı normal yem verin yavrulara sonu hüsran olmasın sonra anneleri tarafından

Emre

Mubiş Üye
Emre Emre, hocam bu yavrular artık olmuş annenin yanından alın yuvadan gitmeleri için yavruları rahatsız ediyor anne ayrı bir kafese alın aspur dal darı normal yem verin yavrulara sonu hüsran olmasın sonra anneleri tarafından
Hocam kafesi büyütsem olur mu peki yine saldırırmı büyklükten kastım normal kafesin 2, 2,5 katı kadar bi kafesim var hepsini oraya koyamayı düşünüyorum