Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşu Dışkı Renk Değişimi-Kahverengi

curvelatte

İspinoz Üye
muhabbet kuşum fıstık'ın son iki dışkısının rengi farklı, vakit kaybetmeden atmak istedim. sabah çok az domates yemiş, onun dışında her şey aynı. kendisinin hareketleri ve davranışlarında da gariplik yok. dışkıların fotoğrafını ekliyorum:
az önce suyuna prozim plus ekledim, takibe alacağım. sizce neden olabilir?
fıstığın genel özelliklerini de ekliyorum yardımcı olabilmesi adına:
kendisi: yaklaşık 3.5 yaşında erkek bir kuş.
yemi ve kuş kumu: versele laga prestige.
destekler: hepsi yarım suluğa 5 damla olacak şekilde prozim plus, sedochol, b-forte, gerwit, (usnegano ve beak's aktif kömürü var ama bunları hiç kullanmadım)
destek düzeni: haftada 2-3 kez gerekli gördüğümü ya da o an seçtiğimi koyuyorum. her gün yemini suyunu ve kafesini tazeliyorum.
yem dışında yedikleri: yumurta, marul, salatalık, semizotu, domates, ceviz, kuzukulağı, nadiren biber.
yaşamı: kafesi sabah açılır gece kapanır, evin içinde istediği gibi yaşıyor, istediğinde de kafesine girer. anneme çok bağlı. oyuncak vs bakmaz pek.
kendisi: