muhabbet kuşum fıstık'ın son iki dışkısının rengi farklı, vakit kaybetmeden atmak istedim. sabah çok az domates yemiş, onun dışında her şey aynı. kendisinin hareketleri ve davranışlarında da gariplik yok. dışkıların fotoğrafını ekliyorum:
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
az önce suyuna prozim plus ekledim, takibe alacağım. sizce neden olabilir?
fıstığın genel özelliklerini de ekliyorum yardımcı olabilmesi adına:
kendisi: yaklaşık 3.5 yaşında erkek bir kuş.
yemi ve kuş kumu: versele laga prestige.
destekler: hepsi yarım suluğa 5 damla olacak şekilde prozim plus, sedochol, b-forte, gerwit, (usnegano ve beak's aktif kömürü var ama bunları hiç kullanmadım)
destek düzeni: haftada 2-3 kez gerekli gördüğümü ya da o an seçtiğimi koyuyorum. her gün yemini suyunu ve kafesini tazeliyorum.
yem dışında yedikleri: yumurta, marul, salatalık, semizotu, domates, ceviz, kuzukulağı, nadiren biber.
yaşamı: kafesi sabah açılır gece kapanır, evin içinde istediği gibi yaşıyor, istediğinde de kafesine girer. anneme çok bağlı. oyuncak vs bakmaz pek.
kendisi:
hizliresim.com
hizliresim.com
h1nr5yzs.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 07 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1514×2018 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: h1nr5yzs.
ajllipyc.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 07 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1320×1760 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: ajllipyc.
ccef6hz9.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 07 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1399×1866 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: ccef6hz9.
8ydk6eln.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 07 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 774×1032 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: 8ydk6eln.
fıstığın genel özelliklerini de ekliyorum yardımcı olabilmesi adına:
kendisi: yaklaşık 3.5 yaşında erkek bir kuş.
yemi ve kuş kumu: versele laga prestige.
destekler: hepsi yarım suluğa 5 damla olacak şekilde prozim plus, sedochol, b-forte, gerwit, (usnegano ve beak's aktif kömürü var ama bunları hiç kullanmadım)
destek düzeni: haftada 2-3 kez gerekli gördüğümü ya da o an seçtiğimi koyuyorum. her gün yemini suyunu ve kafesini tazeliyorum.
yem dışında yedikleri: yumurta, marul, salatalık, semizotu, domates, ceviz, kuzukulağı, nadiren biber.
yaşamı: kafesi sabah açılır gece kapanır, evin içinde istediği gibi yaşıyor, istediğinde de kafesine girer. anneme çok bağlı. oyuncak vs bakmaz pek.
kendisi:
bcliey7p.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 07 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1404×2048 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: bcliey7p.
8a6hzk21.jpg | HızlıResim
HızlıResim'e yüklenen görsel, 07 Eylül 2026 tarihinde yüklendi, 1536×2048 piksel çözünürlüğünde, JPG formatında. Görsel kimliği: 8a6hzk21.