🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galiba antibiyotiği vitaminler ve probiyotik işe yaramazsa verecek. Beslenme konusunda pek bir şey demedi. Sadece darıyla besleyebilirsiniz dedi. Ben sık sık Bıdık'ı dal darıyla ufak ufak besliyorum. Başka bir şey yemiyor zaten.
Düşüncesi şu büyük ihtimalle süreci anlattıysanız bir zehirlenme ise 3-4 güne toparlar diye düşünüyor. Sonrası devam ederse benim dediğim gibi tahlil yapıp ilaç verecek ki mantıklı olan ama bu süreçte sorun şu kuşta bir hastalık var ise ilerleyecektir. Bunun içinde bağışıklığı düşmesin diye vitamin vermiş. İnşallah çok geç olmadan düzelir.
Düşüncesi şu büyük ihtimalle süreci anlattıysanız bir zehirlenme ise 3-4 güne toparlar diye düşünüyor. Sonrası devam ederse benim dediğim gibi tahlil yapıp ilaç verecek ki mantıklı olan ama bu süreçte sorun şu kuşta bir hastalık var ise ilerleyecektir. Bunun içinde bağışıklığı düşmesin diye vitamin vermiş. İnşallah çok geç olmadan düzelir.