Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Muhabbet Kuşum Sol Ayağını Kullanamiyor

kutay

Forpus Üye
Elinizde varsa kullanabilirsiniz yoksa gözlemleyin duruma göre iyiyse almayın
Kremi alıp kullandım düzeldi gibi yarın bir kere daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum. Ayağının altında kırmızılık vardı ama sağ ayağında. Çok yukleniyordu oraya ondan olabilir diye düşündüm. Sizce önlem olarak mantar kremi de kullanayım mi? Kremi sürerken durmadı biraz yedi bişey olmwz herhalde.

limonfıstık

Mubiş Üye
Kremi alıp kullandım düzeldi gibi yarın bir kere daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum. Ayağının altında kırmızılık vardı ama sağ ayağında. Çok yukleniyordu oraya ondan olabilir diye düşündüm. Sizce önlem olarak mantar kremi de kullanayım mi? Kremi sürerken durmadı biraz yedi bişey olmwz herhalde.
O kırmızı olan yerin resmini atabilir misiniz?

Taha

Yönetici
Yemese daha iyi bir kişi tutarken bir kişi sürün iyice yedirin kalıntı kalmasın. Birde kırmızı yerin resim gorebilirsek

kutay

Forpus Üye
Yemese daha iyi bir kişi tutarken bir kişi sürün iyice yedirin kalıntı kalmasın. Birde kırmızı yerin resim gorebilirsek
Dün kremi bıraktım sabah çok iyidi. İstediği gibi haraket edebiliyordu. Ben oturma odasindaydim. Çırpınıyormys kafes içinde geldiğimde sol ayağını eskisi givi değil hiç kullanmadığını gördüm. Dışkısı sıvı aklıma çeşme suyu verdiğim geldi. Böbreklerinde sıkıntı olabilir mi? Düzelmesi için hangi vitamini kullanayım?

limonfıstık

Mubiş Üye
Dün kremi bıraktım sabah çok iyidi. İstediği gibi haraket edebiliyordu. Ben oturma odasindaydim. Çırpınıyormys kafes içinde geldiğimde sol ayağını eskisi givi değil hiç kullanmadığını gördüm. Dışkısı sıvı aklıma çeşme suyu verdiğim geldi. Böbreklerinde sıkıntı olabilir mi? Düzelmesi için hangi vitamini kullanayım?
Tunegi kavrayabiliyor mu kuşunuz?

limonfıstık

Mubiş Üye
Ve çeşme suyu vermeyin böbrek problemi olabileceği ki e coli gibi hastalıklar yapar. Pet şişe, damacana suyu verin daima

limonfıstık

Mubiş Üye
Kuşunuzun karaciğerinde problem olabilir. Veya böbreklerinde de olabilir. Uray( beyaz kısım) gri gibi duruyor

kutay

Forpus Üye
Bence takip edin ve bakın. Yanında olan sizsiniz bizler ancak buradan bu kadar yardımcı olabiliriz.
Yine ben. Kuşumun tırnakları o kadar uzundu ki önceden yaptığım gibi kesme kararı aldım. Sol ayağını sorunsuzca kestim fakat sağ ayağını yanlışlıkla fazla kesmisim. Baya bir kanadı açıkçası. Ilık su + mısır nişastası uyguladım ayağını kullanmakta bir sorun çekmiyor. Böyle bir şey yaşandığı için şuanlik sol ayağına uyguladığım krem tedavisini durdurdum.