Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Soru Muhabbet Kuşunda Ayak Kavrayamam

Belos

Forpus Üye
Merhabalar arkadaşlar. Yavru 18 günlük muhabbet kuşu yavrumuz var tek ayağı kavramıyor his yok basamıyor o ayağına nörolojik mi bilmiyorum anne üstüne de yatmış olabilir. O ayağı canlandıracak ne yapmalıyım.

Soru Muhabbet Kuşunda Ayak Kavrayamam

IMG-20240329-WA0007.jpg

Ronay

Yönetici
Süleyman hocam gerekeni söylemiş. Her şey iyi şu an çok sıkmamalı ve çıkmamalı aşağıdaki makaleyi okuyunuz muhakkak.

Belos

Forpus Üye
Süleyman hocam gerekeni söylemiş. Her şey iyi şu an çok sıkmamalı ve çıkmamalı aşağıdaki makaleyi okuyunuz muhakkak.

Teşekkür ederim Sağolun. D vit damlayı veteriner 5 gün 2 damla suluğa koyun devam edin demişti ne yapayım kararsız kaldım güvenemedim size sormak istedim.

Belos

Forpus Üye

Teşekkür ederim Sağolun. D vit damlayı veteriner 5 gün 2 damla suluğa koyun devam edin demişti ne yapayım kararsız kaldım güvenemedim size sormak