🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur…
Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün çenesini kaşıyarak yara yaptı ve akşam çok fazla ishal oldu ve siyahtı bugün ise gözleri kapanmış çok nadir açıyor ishali kesildi fakat çok halsiz hiç yem yemiyor hareket etmiyor ne yapabilirim
Ben bazı bildiğim kişilere sordum gözü için gentagut damla kullansın yarayada tera işin krem alıp sürsün hemen dedi bunları hemen alın ben size nasıl kullanmanız gerektiğini sotpylicem
Öncellikle merhaba, son dışkı fotosu atar mısınız? Göz gentagut günde bir kez kullanın 5 günü geçmesin. Boyunluk takmak şart bence, veteriner götürüp bırakmak daha iyi olacaktır. En az 3-4 gün kursaktan beslenip. Boyunluk takılmalı ki kaşımayı önlemek için. Boş yerlere terramycn krem sürülmeli, dışkıya bakıp ilaç önerebiliriz.
göz içinde yara içinde krem aldım ilaç aldım kullandım hiçbir şey fayda etmedi boyunluk takmıştık fakat asla durmadı yerlere yattı mecbur çıkardık dün sabah çok iyiydi yemde yemeye başlamıştı ama maalesef öğlen sıralarında öldü yardımlarınız için teşekkür ederim
göz içinde yara içinde krem aldım ilaç aldım kullandım hiçbir şey fayda etmedi boyunluk takmıştık fakat asla durmadı yerlere yattı mecbur çıkardık dün sabah çok iyiydi yemde yemeye başlamıştı ama maalesef öğlen sıralarında öldü yardımlarınız için teşekkür ederim