Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Tanıtım Selamün Aleyküm

Fotoğraf veya videoyla tanıtım.

lili_

İspinoz Üye
Yeni muhabbet kuşu aldım dişi..ismi Lili :) yavru araştırma yaparken bu foruma denk geldim..gayet güzel

Ekli dosyalar

• 1000010059.jpg
    1000010059.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20251019_101204.jpg
    IMG_20251019_101204.jpg
    5.5 MB · Görüntüleme: 25

Ronay

Yönetici
Maşallah Lili’ye aramıza ailemize hoş geldiniz. Sürekli aktif olma dileğimle 🙂

Süleyman E.

Yönetici
Aleyküm selâm MaşâAllah kuşunuza da foruma hoş geldiniz daim olun inşâAllah ✋🏻🤲🏻😊

lili_

İspinoz Üye
Selamün aleyküm kuşum öldü..mavi olanı aldım 2 aylik. 2 hafta sonra arkadasim hediye etti gri olanı 1 aylık. Henüz bendeki 3. Günü

Ekli dosyalar

• IMG_20251114_161032.jpg
    IMG_20251114_161032.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 8

slymn

İspinoz Üye
Selam hesabıma giremedim yeni hesap açtım. Mavisin yanindaki kuşum hastalıkliymis 1 hafta sonra öldü. Yanına dişi eş aldim erkeğin 2 ay oldu bu haldeler. Bana alışmadi eşi var tabi 😄 alışmasıni da beklemiyorum :) ama yavru alınca onu alistirmak istiyorum artık.

Ekli dosyalar

• IMG_20251231_213603.jpg
    IMG_20251231_213603.jpg
    6.9 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20251225_105208.jpg
    10.7 MB · Görüntüleme: 11

Süleyman E.

Yönetici
slymn slymn, Aleyküm selâm hoş geldiniz 🙂 bazen oluyor öyle şeyler. Yeni hesap açmanız iyi olmuş. Üzüldüm diğer kuşu kaybetmenize. İnşâAllah yeni gelenin ömrü uzun olur. Kafes aşırı kalabalık malzeme olarak daha sade bir düzene geçerseniz daha verimli olacaktır. Suyu dışarıdan gaga suluk alıp takin kafes dik telli olduğu için. Oyuncaklar vs tünek sayısı çok fazla iki tane ahşap tünek olsa yeterli olacaktır

slymn

İspinoz Üye
slymn slymn, Aleyküm selâm hoş geldiniz 🙂 bazen oluyor öyle şeyler. Yeni hesap açmanız iyi olmuş. Üzüldüm diğer kuşu kaybetmenize. İnşâAllah yeni gelenin ömrü uzun olur. Kafes aşırı kalabalık malzeme olarak daha sade bir düzene geçerseniz daha verimli olacaktır. Suyu dışarıdan gaga suluk alıp takin kafes dik telli olduğu için. Oyuncaklar vs tünek sayısı çok fazla iki tane ahşap tünek olsa yeterli olacaktır
Tünek sayısı alt kısımda Telin önüne gelip bakıyorlar ondan öyle yeni ekledim onu..normalde hepsi ahşap..diğer arkadakide yemi kolay yesin diye:) işte bunlardan yavru çıksın diye bekliyorum Mayıs Haziran ayini. Bana alışkın degiller..erkek ele uzatinca geliyor ama öyle sevdirmiyor kendini..yaninda eşi var ondan pekte ilgilenmesini beklemiyorum zaten onunla mutlu olsun kafi. Dışına bende düşündüm de suluk. Onunda içecek kısmı küçük olduğu için koymadım. Erkek kıpır kıpır ötüyor dişiye kur yapiyor hep 😃