Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni eş

Mert

İspinoz Üye
Merhabalar ben 8 gün önce erkek kuşuma dişi aldım 2 3 gün yan yana durdular fakat erkek kuşum kızışmış olduğu için ve yeni eşini beğendiği için sürekli kur yapıp ayak atıp kuşa baskı yaptı kuş zaten yeni geldiği için stresliydi ve bunalıma girdi 5 gün falan ayri durdular ama kafesleri bitişikti dişinin dışkısı ishaldi düzeldi yem yemesi ve iştahıda düzeldi bu akşam aynı kafese koydum tekrar erkek yine çok bıktırıyor dişiyi dişide ayaklarıyla tunekten atıyor. Ama erkek yem kusunca dişi yemi kabul ediyor bir de arada bir erkek dişiyi kaşıyor dişi izin veriyor Sizce aralarının olma ihtimali var mı ve dişi tekrar erkekten dolayı bunalıma girer diye tedirgin oluyorum.

Yeni eş

Anlaşıyorlar kuşlarınız 5-6 güne daha iyi hale gelir. 15 gün sonra yuvalık takabilirsiniz. Maşallah güzeller 🙂 Bu arada kuşlarınızı ve kendinizi tanıtım bölümünden tanıtırsanız sizleri daha iyi tanımış olur ve çok mutlu oluruz.