Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

3 Aylık Forpus Papağanım Isırmaya Başladı

hayati43

İspinoz Üye
2 aylıkken aldım yaklaşık 2.5 aylık oldu dişi sorunum şu ki kafesle elime almada sıkıntı yok elimle yediriyorum sıkıntı yok biyere kondu elimle alıyorum istedifim yere koyuyorum sıkıntı yok parmak şiklattigimda parmağıma konuyor herşey güzel yeni basladi parmağımda dururuken önceden yavaş yavaş ısırıyordu şimdi çok acitmaya başladı elimi çekmedi dayanamadim diyer elimi kaldirip kızdım bağırdım hayır filan diye yine yapıyor yine yapıyor alışkanlık yapmasından. Korkuyorum ne yapmam gerekiyor

Ronay

Yönetici
Bir güven ilişkisi bozma sakin davran, iki kızmadan anlamazlar ısırdığında elini kaçırma korkma, seni her ısırmadığında sevdiği bir şeyle ödüllendir.

hayati43

İspinoz Üye
Bir güven ilişkisi bozma sakin davran, iki kızmadan anlamazlar ısırdığında elini kaçırma korkma, seni her ısırmadığında sevdiği bir şeyle ödüllendir.
Güven ilişkisi sağlandı galiba normalde ele alırken vs isirmiyor diyelimki işaret parmağımda geliyor normalde her kuşun yaptığı gibi yavaş yavaş gagalarken artık çok ısırmaya başladı kızıyorum deiyer elimle hayır deyip elimle oksayinca bırakıyor hemen sonra yine devam ediyor yani korkma vs .yok fircladim sisst dedim hayır dedim 2 -3 saniye duraksayip devam ediyor ama dediğim gibi dışarda alırken kafesten alırken severken boynunu oksarken filan ısırma yok