🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Hocam muhabbet kuşuna benzeyen ama bakıldığında ise farklı olduğunu anlaşılan güzel bir tür bende de çoğaltma düşüncesi var. Kesinlikle tavsiye ederimMaşallah çok güzeller. Forpuslar benimde bir süredir düşündüğüm bir tür. Bakalım merakla takip ediyoruz konuyu![]()
Sağolun hocamMaşâAllah çok güzellerDişi de sanki daha fazla yumurta var gibi
sağ sağlim çıkarlar inşâAllah
![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun hocam. İnşallah tüylenmeleri de nasip olur.
Çok sağolun hocam Allah razı olsun az kaldı Allah'ın izniyleHayırlı bir şekilde yavruları da görmek nasip olur inşâAllah![]()
Odanın nemi şuan kaç bilmiyorum ama geçen hafta hava derecesinde nem %73 tü evde ise o civarlarda olabilir çünkü kapı pencere hep açık olur şuan ısınma için birşey kullanmıyorum odaları güneş görüyor ve yalıtımlıNem % kaç? Forpuslar da nem hayati önem taşır.
Bakalım hocam iç dış Parazit kur uygulaması yaptım ama yetersiz gelmiş olabilir yaşayarak tecrübe edeceğim inşallahBu tür yumurta ölümlerinin bir çok sebebi olabilir. Nem, sıcaklık normal ise dişi kaynaklı, veyahut bir mantar vb yumurtaya geçebilecek enfeksiyonlar ki bunlara anaçlar genelde bağışıktır. Yumurta içi besi keselerinin yetersizliği bunu ancak deneyerek anlarsınız. Kuşlarınızı bir daha kuluçka öncesi kül yapabilir ve iyi vitamini, mineral desteği sağlayabilirsiniz. Nem ölçer muhakkak olsun.
Hayırlısı olsun hocam üreticiden aldım daha önce bir kulukca geçirmişler 6 yumurta yapmışlar ikisi boş diğerleri dolu çıkmış ve büyümüşler dediğine göreGeçmiş olsun hocam. İlk kuluçka tecrübesizliğidir ihtimali daha fazla gibi. Bidakiler daha iyi olur inşallah![]()
Ben biraz olayları karıştırdım. Daha hiç yavru görülmedi mi?Hayırlısı olsun hocam üreticiden aldım daha önce bir kulukca geçirmişler 6 yumurta yapmışlar ikisi boş diğerleri dolu çıkmış ve büyümüşler dediğine göre
Nasipten ötesi olmaz sağolun hocam teşekkürler![]()
Üreticide daha önce yavru alınmış hocam bende ilk defa kulukca geçiriyorlarBen biraz olayları karıştırdım. Daha hiç yavru görülmedi mi?
Hayır hocam şuan çıkmadı henüzŞu an hiç yumurtadan yavru çıkmadı galiba?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.