Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni Kuşlar Ile Yeni Kulukca Süreci ♥️

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Anladım hocam iyi olmuş ilki, hayırlısı olsun inşâAllah. Süper beyaz yüz rainbow yavru pek piyasada böyle bir tabir kullanılmıyor ama olsun 😁 bende ki sarı yüz yavrular dan bir erkek verirdim size güzel çalışma yapılabilecek bir yavru gelmiş 😊
Hocam çok güzel olurdu sağolun🙏 ama kuş erkek 😂 spangle sariyüz dişi uygun olur mu şimdilik bende hocam ilerisinde sizinde fikirleriniz ile güzel bir çalışma yapmayı düşünuyorum yardımcı okursunuz bana bu konuda rainbow bence de ama viloet gibi de duruyor 😂 piyasada bu kuşlara ne deniyor

Süleyman E.

Yönetici
Hocam çok güzel olurdu sağolun🙏 ama kuş erkek 😂 spangle sariyüz dişi uygun olur mu şimdilik bende hocam ilerisinde sizinde fikirleriniz ile güzel bir çalışma yapmayı düşünuyorum yardımcı okursunuz bana bu konuda rainbow bence de ama viloet gibi de duruyor 😂 piyasada bu kuşlara ne deniyor
Rica ederim hocam 🙂 Dişi de var 🤣 olabilir onlarda ama en güzeli sarı yüz opaller ile oluyor. Zamanla daha güzel çalışmalar yapılabilir. Piyasada beyaz yüz rainbow diyoruz 😅 White Face diyen çoğunlukta ama sarı yüzleri rainbow sınıfına giriyor

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Rica ederim hocam 🙂 Dişi de var 🤣 olabilir onlarda ama en güzeli sarı yüz opaller ile oluyor. Zamanla daha güzel çalışmalar yapılabilir. Piyasada beyaz yüz rainbow diyoruz 😅 White Face diyen çoğunlukta ama sarı yüzleri rainbow sınıfına giriyor
Anladım hocam biraz büyüsün marazlansin ilk tüyünü atsın bir dişi bakarız hep beraber 😃

Süleyman E.

Yönetici
Anladım hocam biraz büyüsün marazlansin ilk tüyünü atsın bir dişi bakarız hep beraber 😃
İnşâAllah hocam farklı mutasyon çalışmasına devam 🙂 bende yokluktan rainbow erkeği ronay hocam dan gelen Yeşil Dişi ile attım Eşe vuracaklar beni mutasyon katili diye 😅 şuan 3 yavru gelmiş olması lazım bakalım nasıl yavrular gelecek 🤩

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
İnşâAllah hocam farklı mutasyon çalışmasına devam 🙂 bende yokluktan rainbow erkeği ronay hocam dan gelen Yeşil Dişi ile attım Eşe vuracaklar beni mutasyon katili diye 😅 şuan 3 yavru gelmiş olması lazım bakalım nasıl yavrular gelecek 🤩
Her yeni eşleme her Yeni deneme ayrı bir heyecan 😃 hayırlısı olsun Rabb'im gönlünüze göre versin

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
İkinci kulukcadan bir kaç görsel 🥰

Ekli dosyalar

• IMG_20240111_130524.jpg
    IMG_20240111_130524.jpg
    613.4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20240111_130621.jpg
    IMG_20240111_130621.jpg
    504.5 KB · Görüntüleme: 24

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Son verdiği yavrular bu şekilde bir tane daha yuvalıkta var büyür büyümez kulukcayi bitiriyorum 🙂 babayı ayırdım anaçların yavrulara yarım yamalak bakmak ve biraz büyüdüğünde dövmek gibi bir huyu var 🤦🏼‍♀️ maalesef Yeni döneme onlar ile devam etmeyi düşünmüyorum
Şimdi size Sormak istediğim anne 3 yumurtanın üzerine çıkmadı yavrularından hem dişi hem erkek ayırdım ama dişinin annesi ile aynı durumu yaşayacağından biraz tedirginim sizin düşünceniz nedir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-31-14-39-08-780_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-01-31-14-39-08-780_com.miui.gallery.jpg
    427.9 KB · Görüntüleme: 25

Süleyman E.

Yönetici
İpek..s İpek..s, MaşâAllah bereketli olsun. Ben biraz sıkıntısı olan bir dişinin Dişi yavrusunu anaç olarak ayırdım annesinden daha verimliydi tabi değişiklik gösterebilir denemek lazım ona göre hareket edilir daha sonra