Masallahİkinci yavru![]()
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Masallahİkinci yavru![]()
MaşâAllah bereketli olsun, sağ sağlim yemede düşerler inşâAllahyavruların hepsi geldi artık büyüme vakti
![]()
Çok teşekkür ederimMasAllah![]()
Sağolun hocamMaşallah![]()
Çok sağolun Süleyman hocamMaşâAllah bereketli olsun, sağ sağlim yemede düşerler inşâAllah![]()
Hocam konuyu karıştırmış olabilirsiniz bu konu muhabbet kuşu konusuMaşallah Forpus papağanı üretimi, yavru gelişimi açısından önemli bir yazı olacak. Teşekkürler.
Biraz daha zaman lazım bence kesin konuşmak için.Herkese merhaba yavruların hepsi aynı olacak belli ki ...spangle mi Yoksa klâsik mi geliyor
Ben spangle diyorum ama size de sormak istedim![]()
Sağolun hocam teşekkürlerMaşallah çok tatlı ve mutlu görünüyorlar emeğinize sağlık,
En iyi ve doğal takviye haftada 1-2 size kalmış tohum çimlendirme vermek gerçekten çok fazla etkisi oluyor yumurta üretim ve doluluk oranı için kimyasal ürünler evet onlarda faydalı ancak malum kokularından sebep çok fazla tüketilmiyor tohum çimine bizim küçük canlar dayanamıyor
3’lü karışımda olabilir ( buğday - arpa - maş fasulyesi ) ayrı günlerde tek tek çimlendiripte verilebilir
İnşallah yavruları görürüz maşallah tekrardan![]()
MaşâAllah bereketli olsun biraz daha büyüdüklerinde daha kesin bir şey söylenebilirHerkese merhaba yavruların hepsi aynı olacak belli ki ...spangle mi Yoksa klâsik mi geliyor
Ben spangle diyorum ama size de sormak istedim![]()
Sağolun hocam klâsik istemiyorum artıkMaşâAllah bereketli olsun biraz daha büyüdüklerinde daha kesin bir şey söylenebiliryemede düşerler sağ sağlim inşâAllah
![]()
İnşâAllah gönlünüzce olurSağolun hocam klâsik istemiyorum artıkbu sefer spangle gelsin öyle umud ediyorum sağlıklı olsunlarda önemli olan o aslında
![]()
Maşallah çok güzeller.Yavrular büyüyor ama maalesef istediğim gibi beslemiyor anaçlar bu yüzden elle besleme ile destek vericem ama ince uçlu aparatim Yok şırınga ile besleyebilir miyim? Bu arada yavrular klâsik mi?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.