🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Oy dadduklar MaşâAllahFolluk temizleme işlemi gerçekten sorunlu geçiyor hiç istemiyor dişi ama zar Zor yapabiliyorum o kadar sorunu çıkaran o değilmiş gibi birde tatlı tatlı bakıyor![]()
MaşallahFolluk temizleme işlemi gerçekten sorunlu geçiyor hiç istemiyor dişi ama zar Zor yapabiliyorum o kadar sorunu çıkaran o değilmiş gibi birde tatlı tatlı bakıyor![]()
Oy dadduklar MaşâAllahsaldırıya devam
![]()
Çok teşekkür ederimMaşallah![]()
Sen buralara nerden geldinPapağan olduğu anlaşılmaya başladı![]()
Çok teşekkür ederimSen buralara nerden geldinmaşallah
![]()
Çirkin ama tatlıPapağan olduğu anlaşılmaya başladı![]()
MaşâAllah renklenmelerini bekleyeceğimPapağan olduğu anlaşılmaya başladı![]()
Bence de hocam böyle çirkin ördek yavrusu gibi gaga büyük boyun uzun kemik yapısı farklıMaşâAllah renklenmelerini bekleyeceğim![]()
Gelişimlerini takip etmek güzeldir ama farklı bir canlıBence de hocam böyle çirkin ördek yavrusu gibi gaga büyük boyun uzun kemik yapısı farklımuhabbet kuşu na benzetiliyor ama yakından ilgilenen biri için hiçte öyle değilmiş onu fark ettim
MaşâAllah bereketli olsun abla, inşâAllah her şey gönlünüzce olurYavrular büyümeye devam ediyorhepsi mavi geliyor
bir tanesini sahiplendirdim diğer ikisi bende kalacak onlara eş alıp takım sayısını 3 e çıkartmış olucam yakın zamanda aileye katılan Yeni forpuslari paylaşırım
![]()
Çok teşekkür ederimMaşâAllah bereketli olsun abla, inşâAllah her şey gönlünüzce olur![]()
Maşallah çok tatlılarBüyümeye devambu süreç şimdilik sorunsuz geçiyor şuan yaptıkları tek şey fazlasıyla yem tüketmek
ayikladiklari yemleri bu süreçte yiyorlar israftan biraz kaçınmıs gibi duruyorlar mauve ve Black geldi sanırım biraz daha büyümelerini beklemem gerekiyor
![]()
Çok teşekkür ederimMaşallah çok tatlılar![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.