🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
MaşâAllah çok güzel olmuşlarBüyümeye devambu süreç şimdilik sorunsuz geçiyor şuan yaptıkları tek şey fazlasıyla yem tüketmek
ayikladiklari yemleri bu süreçte yiyorlar israftan biraz kaçınmıs gibi duruyorlar mauve ve Black geldi sanırım biraz daha büyümelerini beklemem gerekiyor
![]()
MaşâAllah çok güzel olmuşlarBüyümeye devam şuan için herşey yolunda 3 günlük bir ayrılık yaşadım ve bugün kavuştum kuşlarıma ne çok özlemişim ve kocaman olmuşlar yavrular![]()
Sormayın hocamMaşâAllah çok güzel olmuşlarhasret iyi olmuyor
![]()
Hayırlı olsun hocam resmi ekran görüntüsü alıp atarsanız boyut küçülüyorHerkese merhaba
İlk yavru yuvadan atladıgörsel ekleyemedim dosya büyük diyor
Sağolun hocamHayırlı olsun hocam resmi ekran görüntüsü alıp atarsanız boyut küçülüyor
MaşallahHerkese merhaba
İlk yavru yuvadan atladıgörsel ekleyemedim dosya büyük diyor
Sağolun hocamMaşallah![]()
MaşâAllah çok güzeller
Çok teşekkür ederimMaşallah![]()
MaşâAllah bereketli olsun tüyleri kadar ömürleri olur inşâAllahYavrular artık yeme düştü
Ve kendilerine yeni partner bile buldular şuan geçici karantina kafesinde duruyorlar yakın zamanda Yeni kafeslerine geçecekler![]()
Sağolun hocam teşekkürlerMaşâAllah bereketli olsun tüyleri kadar ömürleri olur inşâAllah![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.