Probiyotik verdim ama böyle kabiz diye düşünüyorum ama ishal mi bilmiyorum da dal darı veriyorum
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Kaka yapmiyor uzun süre altını temizledim ve zeytinyağı sürdüm daha hareketli gibi ama durgun şişkinlik devam ediyor son fotolar bunlarSon durum nedir
Peki çok teşekkür ederim size dediklerinizi harfiyen uygulayacağım çok saolun yumurta vereyim mi peki zarar olur muKuşa bu süreçte bolca sebze meyve yedirin marul yedirebilirsiniz kabızlığı hafifletir ya da lahana yaprakları sindirim sistemine olumlu etki yaptığı için daha rahat dışkılayabilir ve bu süreci çabuk atlatabilir bu dediklerimi yaparsanız bir haftaya kalmaz iyi olur inşallah geçmiş olsun kuşunuzada sizede
Yumurtadada kuşun kilo almasına yardımcı olur siz onuda vermeyin kilo yapacak besinler olmasın menüdePeki çok teşekkür ederim size dediklerinizi harfiyen uygulayacağım çok saolun yumurta vereyim mi peki zarar olur mu
Tamam dır çok teşekkür ederimYumurtadada kuşun kilo almasına yardımcı olur siz onuda vermeyin kilo yapacak besinler olmasın menüdesadece sebze yedirin ıspanak marul bağırsağı düzenlemesi için varsa lahana yaprağı bunları bol suda yıkayın çünkü çoğu ilaçlı oluyor
Yem çok az yiyor dal darı yedirdim bende aç kalmasin diyeKuşta kesinlikle enfeksiyon var veteriner şart, eğer imkan yoksa sulphamezatine alıp en az 5 gün kullanın. Yarım (50ml) suluğa 1 damla her gün suyu değiştirerek uygulayın. Yem yeme vb durumu nasıl?
Eğer olurda yem yememeye başlarsa mama yapıp şırıngayla vermeniz lazımYem çok az yiyor dal darı yedirdim bende aç kalmasin diye
Ölebilir mi hocamCrncrn23, Dediklerimi veteriner imkanınız yoksa bir an önce uygulayınız. Geçmiş olsun.
Bu arada ishal mi hocamCrncrn23, Dediklerimi veteriner imkanınız yoksa bir an önce uygulayınız. Geçmiş olsun.
Yanı ronay hocamın dediği ilaçları hemen alıp vermez iseniz ölebilir maalesef dışkı ya bakınca ölen kuşum aklıma geldi sizi telaşa sokmam istemem ama benim kuşumun da dışkısı öyleydi ben farketmedim ve kuşum öyle olduğu gün öldü inşallah sizin kuşunuz ölmez demekki benim ku#umda enfeksiyon kapmıştı veya düşundüğüm bir şeyden zehirlenmiştiÖlebilir mi hocam
Hocam öldü gömdüm demin.. korkum şuan diğer kuşuma bişey olmaması bulaşmiş olmamasıYanı ronay hocamın dediği ilaçları hemen alıp vermez iseniz ölebilir maalesef dışkı ya bakınca ölen kuşum aklıma geldi sizi telaşa sokmam istemem ama benim kuşumun da dışkısı öyleydi ben farketmedim ve kuşum öyle olduğu gün öldü inşallah sizin kuşunuz ölmez demekki benim ku#umda enfeksiyon kapmıştı veya düşundüğüm bir şeyden zehirlenmişti![]()
Teşekkür ederim yapiyorum bende şimdi diğer kuş çok üzgün sanki farkında öldügünün üzülüyorCrncrn23, çok üzüldüm sizin adınıza zor bir durum bir daha yaşamayın inşâAllah böyle bir durum. Kafesi ve ekipmanları komple dezenfekte edin sonra kuşu o kafese geri alın derim onun durumu nasıl şuan
İnşallah teşekkür eCrncrn23, zamanla alışacaktır ileride yanına bir erkek kuş alabilirsiniz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.