Neler yeni

Muhabbetkuslari.org Ailesine Hoş Geldiniz 👋

🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...

Yeni Kuşlar Ile Yeni Kulukca Süreci ♥️

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Hocam akarsit var toz olarak bir de ardap bunlar zemin ve etraf için kullanılabilir. Ama kuşun kendisi için vilmectin çok etkilidir
Vilmectin bakıyorum bulursam hemen Alicam kuşlarda varmı Emin değilim 2 ay önce ense damlası uyguladım U200 kullandım ama ekipmanları da detaylı incelememe rağmen kafes tabanında goruyorum ışıkları kapatıp açtığımda 😕

Ronay

Yönetici
Kafes ekipmanlarını biyoticlli su ile yıkayın. Birde toz ilaç alın. Ense damlası da yaptığınızda 1.5 ay içinde bir tane kalmaz.

Süleyman E.

Yönetici
Vilmectin bakıyorum bulursam hemen Alicam kuşlarda varmı Emin değilim 2 ay önce ense damlası uyguladım U200 kullandım ama ekipmanları da detaylı incelememe rağmen kafes tabanında goruyorum ışıkları kapatıp açtığımda 😕
Bazen hemen kaybolmuyorlar maalesef inşâAllah kısa vakitte biter

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Durum güncellemesi 🙂
Yumurta sayımız 3 te kaldı 3 ude dolu üzerine yatıyor şimdilik herşey yolunda erkek gün boyu yuvalık önünde nöbette ☺️

Ekli dosyalar

• IMG_20231105_095137.jpg
    IMG_20231105_095137.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 22

İpek..s

Amazon Papağanı Üye

Ronay

Yönetici
Sağolun hocam 🙏
İkinci kulukcada 5@6 olma ihtimali var mı? Sayısı önemli değil aslında sağlıklı bir süreç benim için çok daha önemli

Çok teşekkür ederim 🙏 sağolun Süleyman hocam
Tabiki de en az 5 olur bence bakımını iyi yaparsanız.

İpek..s

Amazon Papağanı Üye
Tabiki de en az 5 olur bence bakımını iyi yaparsanız.
Evet hocam haklısınız bu konuyu unutmuştum açıkçası iyi oldu değindiğiniz kuşları aldıktan çok kısa süre sonra yuvalık taktım ve Hemen kulukca başladı muhtemelen düzgün bakılmıyorlardi
Şuan herşeyi düzenli yapıyorum (takviyeleri)
Bu arada forpuslardan kısa süre içinde bir sürpriz bekliyorum 😊 onun için de ayrı bi konu acicam inşallah

Taha

Yönetici
Evet hocam haklısınız bu konuyu unutmuştum açıkçası iyi oldu değindiğiniz kuşları aldıktan çok kısa süre sonra yuvalık taktım ve Hemen kulukca başladı muhtemelen düzgün bakılmıyorlardi
Bu arada forpuslardan kısa süre içinde bir sürpriz bekliyorum 😊 onun için de ayrı bi konu acicam inşallah
Hadi inşallah hocam. Forpuslardan da hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ronay

Yönetici
Çok seviniriz muhakkak paylaş bizimle.