Ense damlası yaptınız mı?Aynen öylehocam şu bitten tam olarak kurtulamadım
ama çok sinirimi bozuyor bu durum vilmectin alicam su ile karıştırıp kafes tabanına sıksam etkisi olur mu?
🇹🇷 Muhabbetkuslari.org Türkiye’nin en eski muhabbet kuşu ve kafes kuşları bilgi forumudur… Sizde kayıt ol butonuna tıklayarak. Üye olup, forumda soru sorup anında cevap alabilir ve paylaşımlar yapabilirsiniz. Hadi sende aileye katıl...
Ense damlası yaptınız mı?Aynen öylehocam şu bitten tam olarak kurtulamadım
ama çok sinirimi bozuyor bu durum vilmectin alicam su ile karıştırıp kafes tabanına sıksam etkisi olur mu?
Evvet yaptım Eylül ayındaEnse damlası yaptınız mı?
Vilmectin bakıyorum bulursam hemen Alicam kuşlarda varmı Emin değilim 2 ay önce ense damlası uyguladım U200 kullandım ama ekipmanları da detaylı incelememe rağmen kafes tabanında goruyorum ışıkları kapatıp açtığımdaHocam akarsit var toz olarak bir de ardap bunlar zemin ve etraf için kullanılabilir. Ama kuşun kendisi için vilmectin çok etkilidir
Bazen hemen kaybolmuyorlar maalesef inşâAllah kısa vakitte biterVilmectin bakıyorum bulursam hemen Alicam kuşlarda varmı Emin değilim 2 ay önce ense damlası uyguladım U200 kullandım ama ekipmanları da detaylı incelememe rağmen kafes tabanında goruyorum ışıkları kapatıp açtığımda![]()
Sağolun hocamMaşallah. 5-6 ları bekliyoruz.![]()
Çok teşekkür ederimMaşâAllah sağlıklı bir şekilde çıkar büyürler inşâAllah![]()
Tabiki de en az 5 olur bence bakımını iyi yaparsanız.Sağolun hocam
İkinci kulukcada 5@6 olma ihtimali var mı? Sayısı önemli değil aslında sağlıklı bir süreç benim için çok daha önemli
Çok teşekkür ederimsağolun Süleyman hocam
Evet hocam haklısınız bu konuyu unutmuştum açıkçası iyi oldu değindiğiniz kuşları aldıktan çok kısa süre sonra yuvalık taktım ve Hemen kulukca başladı muhtemelen düzgün bakılmıyorlardiTabiki de en az 5 olur bence bakımını iyi yaparsanız.
Hadi inşallah hocam. Forpuslardan da hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet hocam haklısınız bu konuyu unutmuştum açıkçası iyi oldu değindiğiniz kuşları aldıktan çok kısa süre sonra yuvalık taktım ve Hemen kulukca başladı muhtemelen düzgün bakılmıyorlardi
Şuan herşeyi düzenli yapıyorum (takviyeleri)
Bu arada forpuslardan kısa süre içinde bir sürpriz bekliyorumonun için de ayrı bi konu acicam inşallah
Çok seviniriz muhakkak paylaş bizimle.Evet hocam haklısınız bu konuyu unutmuştum açıkçası iyi oldu değindiğiniz kuşları aldıktan çok kısa süre sonra yuvalık taktım ve Hemen kulukca başladı muhtemelen düzgün bakılmıyorlardi
Şuan herşeyi düzenli yapıyorum (takviyeleri)
Bu arada forpuslardan kısa süre içinde bir sürpriz bekliyorumonun için de ayrı bi konu acicam inşallah
Hadi inşallah hocam. Forpuslardan da hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sağolun hocamÇok seviniriz muhakkak paylaş bizimle.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.